Quaresma: "Het seizoen is nog niet afgelopen"


aquu
Besiktas aanvaller Ricardo Quaresma maakte nogal interessante uitspraken na het 2-0 nederlaag tegen Galatasaray. De Portugees maakte het volgende bekend tegenover BeinSports.

“Het seizoen is nog niet afgelopen. Galatasaray en Medipol Basaksehir hebben nog een onderlinge duel te gaan. Beide clubs gaan nog punten verliezen. Ik wil eigenlijk wel meer vertellen, maar ik ben bang dat de Turkse voetbalbond mij gaat straffen. Daarom kan ik het beste mijn mond houden. Mijn blessure is voorbij gelukkig en ik heb alles gedaan om mijn ploeg te helpen. Ik hoop dat er in Turkije langzaam bepaalde dingen gaan veranderen,” aldus Ricardo Quaresma tegenover BeinSports.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

Beter je mond houden als BJK speler. TFF adami s1k1p atar yoksa


+: 27
-: 0
R: 171
Level 3

Hadi 2Le Portoya tabi daha istiyorlarsa seni.+: 5191
-: 0
R: 4310
Level 5

Als GS en Basak beiden 1x verliezen en dan tegenelkaar gelijk spelen... Waarom niet? Het probleem is dat er 0% kans is dat er van Trabzon gewonnen wordt.


+: 9347
-: 0
R: 14272
Level 6

Onze enige kans is het totale puntensaldo tussen de eerste drie. Maar daarvoor zullen GS en Basaksehir volgende week en tijdens hun onderlinge duel gelijk moeten spelen en wij zullen alle wedstrijden moeten winnen. Niet onmogelijk, maar heel lastig.


+: 5117
-: 0
R: 6209
Level 5
+2

Voor Besiktas was het al afgelopen, Vattier zei het al dat Besiktas niet mee deed aan het kampioenschap. Als Galatasaray dit weekend wint en volgende week ook zijn we kampioen.

Fernando sana gine cakti.


+: 5191
-: 0
R: 4310
Level 5
+3

Als je mening toevallig goed uitkomt voor de club die je support wordt je helaas niet serieus gekomen hier. Met één blik op het schema was dit al duidelijk.+: 5117
-: 0
R: 6209
Level 5
+2

Sonunda sen triggered degilsin ama ONLAR nr1:


+: 2492
-: 10
R: 7631
Level 5

Welk schema?

Het schema dat al Jaren door Gs wordt bepaald? Het schema waar jullie elk jaar de laatste derbys thuisspelen? Of het schema waar jullie mogen bepalen dat jullie op vrijdag spelen omdat jullie Europees spelen maar Besiktas zelfs in zn glorieperiode vorig jaar geen medewerking kreeg van de TFF. En dan heb ik het helemaal niet over dit jaar toen we onze spelers vrijdagochtend terug kwamen uit Noorwegen om zondag weer te moeten spelen ipv maandag.

Als jullie met voetbal kampioen zouden worden was het een prestatie, maar dat hebben jullie nooit gekund. Jullie moeten met hele lobby, gehuil, media, bezoek aan MHK, en wat we gisteren weer gezien hebben van Bulent Yildirim in het zadel worden geholpen anders zouden jullie nu 2 sterren minder hebben.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen