Şenol Güneş pakt Caner Erkin bij de keel


aconuz
Senol Gunes, trainer van Besiktas, heeft zondag speler Caner Erkin aangevlogen. Gunes greep de linksback bij de keel. 

Caner Erkin vloog bijna de vierde official aan en trainer Senol Gunes reageerde daarop door de international bij de keel te pakken. Daarna verliet Caner verbijsterd richting het veld.
aconuz
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 676
-: 0
R: 1993
Level 5

Siksaydi bari mal


+: 28
-: 0
R: 138
Level 3

Gewoon stoot geven aan hem amk+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5

Kk de biel

Afscheid nemen


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

Ik wou dat ik beide hun keel kon pakken!

Iste bu yonetim ve antrenor besiktasi takmiyorlar. Zeg wat je wilt over gs hun bestuur, maar als bulent yildirim tegen hun zo had gefloten dan ging die niet meer fluiten.

Ik ben deze kkr trainer en bestuur beu.


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

Fiko je bent een pussy met je shit uitspraken!


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik kan de spelers niks kwalijk nemen. We hebben een voetbalploeg die een achterstand van 13 punten bijna goed maken en een basketbalploeg die de play-offs halen, ondanks het feit dat ze hun salaris niet krijgen. We zeuren over Senol maar uiteindelijk is het bestuur de hoofdverantwoor delijke voor dit seizoen. Volgende week zondag zijn de verkiezingen, kijken of de leden er ook zo over denken.+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

Dat is leuk en aardig allemaal beste bona. Maar vandaag heeft hij het nogmaals laten liggen door zijn achterlijke opstelling. Zou jij caner laten spelen als je adriano hebt? Zou jij necip laten spelen in plaats van kagawa of guven in zo een belangrijke wedstrijd? Laat deze schandalige bestuur je niet misleiden. Als we dit jaar alweer niet kampioen worden dan zijn er 2 hoofdschuldige en dat zijn gunes en fiko! Senol gunes heeft een even grote aandeel aan deze bagger seizoen.

Ik heb alleen maar dikke respect voor de basketbal spelers die maandenlang niet worden betaald en voor de meeste voetbal spelers.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Je hebt gelijk, maar Günes gaat weg, dus daar hoeven we ons niet meer druk om te maken. Fikret Orman was degene die hem in de winterstop al had moeten ontslaan, maar hij had een zondebok nodig en dus bleef Günes. En je kan veel over Günes zeggen, maar hij heeft wel meerdere keren herhaald dat hij liever heeft dat spelers hun salaris op tijd betaald krijgen dan dat er nieuwe spelers bijkomen.


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5

Na zo een wedstrijd over randzaken gaan beginnen is gewoon een grap. We waren zomaar weer terug in de race en bij winst grote favoriet maar toen je de basisopstelling zag wist je genoeg..

Maar dat ie dan in de rust niet ingrijpt, Kagawa pas in de 75e min brengt en Necip 90 min laat staan is gewoon schandalig. Ipv met al je sterkte troeven te komen saboteur je je ploeg die ondanks Senol zo goed presteerde..

Onnacceptabel


+: 75
-: 0
R: 371
Level 3

Hij deed dat.paar jaar geleden bij kjaer Hij moest zwaar gestraft worden.+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5

Wie gaat Senol bij de keel pakken?

Iedereen kotst Necip uit en uitgerekend deze wedstrijd laat hij hem spelen. Al zou hij gratis zijn en geen salaris vragen, zouden 2e divisie clubs hem niet laten spelen.

Alsof Necip niet genoeg is, laat hij ook Cancer spelen.

Senol bile bile takima sattiysa Allah belasina versin.

Laten we ook niet beginnen over de OC scheids. Zelfs Barca zou niet van GS kunnen met zo een scheids


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Beşiktaşı koruyamayan başkandan bi bok olmaz.

#FikretOrmanOUT !


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5

Gelukkig was Lens wel weer fantastisch

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen