"Als je zo makkelijk tegengoals krijgt, dat is gewoon klote"


adriose
Besiktas-speler Adriano na afloop van de wedstrijd in de Super Lig tussen Galatasaray en Besiktas.

Minder te spreken is Adriano over de twee tegengoals tegen Galatasaray. Te makkelijk weggegeven, stelt de back. 
 
,,Als je uit een aanval helemaal zoekgespeeld wordt, kun je dat accepteren. Dan hebben we in elk geval gedaan wat we konden doen. Maar tegen Galatasaray waren het doelpunten waar we wél wat aan konden doen. Concentratieverlies dat was onze probleem tijdens de twee doelpunten. Wij hebben er alles aangedaan om te winnen, maar is ons niet gelukt. Die tegengoals? Dat kan niet als je zulke doelpunten weggeeft.”
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Concentratiever lies kan niet als je de laatste 4 weken in gaat. Terim bosuna 'konsantrasyon' demiyor aq, als je tijdens deze wedstrijd het veld op gaat, moet je 90 minuten geconcentreerd blijven. Als je dat niet kan, moet je lekker bij Konyaspor gaan spelen.


+: 706
-: 20
R: 1549
Level 5

Wat is er mis met Konyaspor?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen