Twee kandidaat-voorzitters bij verkiezing Beşiktaş


bjklogo2019
Volgende week vindt er een verkiezing plaats bij Beşiktaş.
Fikret Orman en Hürser Tekinoktay hebben zich verkiesbaar gesteld als voorzitter van Beşiktaş. In maart 2012 werd Fikret Orman verkozen als voorzitter van Beşiktaş en volgde daar zo dus Yıldırım Demirören op. In deze periode heeft Fikret Orman met 4 trainers gewerkt: Carlos Carvalhal, Samet Aybaba, Slaven Bilic en Şenol Güneş (2x). Fikret Orman heeft meer dan 60 spelers vastgelegd en won in totaal 2 competitiebekers. Hürser Tekinoktay is een oude jeugdtrainer van Beşiktaş. Hij wist 270 handtekeningen te verzamelen en mocht zich daardoor verkiesbaar stellen. Hürser Tekinoktay was tussen 2001/2002 ook de trainer van Çanakkale Dardanelspor en wist een elftal te creëren met een leeftijdsgemiddelde van 17 jaar. Hierdoor was Çanakkale Dardanelspor de club met de jongste selectie in Europa. Zijn elftal werd 6 keer team van de week gekozen en bereikte de laatste 16 van de Turkse beker.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 676
-: 0
R: 1992
Level 5

Allemaal leuk en aardig maar dat is helaas geen tegenstander voor Fiko


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

De enige reden dat dat zo is, is omdat Fikret Orman heel de ledenvergaderin g onder de duim heeft. Tekinoktay heeft zijn plannen bekend gemaakt, jammer genoeg doet Fikret Orman dat niet.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen