Adem Ljajic: "Ik wil bij Beşiktaş blijven"


ljajic6
Adem Ljajic, de sterspeler van Beşiktaş heeft tegenover de Beşiktaş Magazine de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik ben al vanaf kleins af aan voor Partizan. Toen ik 14 was, heb ik bij alle jeugdselecties van Partizan doorlopen. Daarna kwam ik uit voor het A-elftal. Partizan heeft een speciale plek in mijn hart. Mijn droom was niet m bij een grote club te spelen, maar om een beker met Partizan te winnen. Ondanks dat ik voor Beşiktaş speel, volg ik nog steeds de wedstrijden van Partizan. Ik werd toen ik 17 jaar was, uitgenodigd door Alex Ferguson en kwam namens Manchester United uit voor Partizan. Ik heb met grote namen getraind zoals Ronaldo, Scholes en Giggs. Toen ik geen werkvergunning kreeg, heb ik besloten om naar Fiorentina te gaan. Ik heb daar mooie 3,5 jaar meegemaakt. Voordat ik naar Beşiktaş kwam, wist ik eerlijk gezegd niet zoveel over het Turks voetbal. De eerste 2,3 maanden waren best wel moeilijk. Nu ben ik wel gewend. Het leven en het voetbal is hier heel anders. Dat was best wel wennen. De competitie is nu echt leuk geworden. Wij hebben 3 punten minder dan de koploper en 2 minder dan nummer twee. De tweede seizoenshelft zijn wij pas in vorm gekomen. Als wij zo doorgaan, kunnen wij grote successen boeken. Na de komst van Burak Yilmaz is er een leuke sfeer ontstaan in het elftal. Hij is echt een hele goede voetballer. Shinji Kagawa is ook een belangrijke speler. Ik ben een huurspeler van Beşiktaş, maar wil het komend seizoen hier ook blijven. Ik voel mij hier geweldig. Zowel Beşiktaş als Turkije is geweldig. Maar dit is niet een besluit die ik kan nemen. De clubs moeten dit samen beslissen. Ik hoop dat ik het komend seizoen ook bij Beşiktaş mag spelen."
 
Bron: bjk.com.tr
 
Adem Ljajic heeft in 29 wedstrijden 8 goals en 10 assists gemaakt bij Beşiktaş.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 676
-: 0
R: 1993
Level 5
+2

Jij gaat ook blijven InsAllah want BJK is gewoon verplicht om jou te kopen wat ze in je contract hebben vastgesteld.


+: 5
-: 0
R: 18
Level 1

Met deze opmerking heet hij de beste voorzet van het seizoen gegeven en Besiktas hoeft alleen maar in te koppen. Als ze deze missen Besiktasin ta ........ :rodekaart:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen