“Als Beşiktaş van Galatasaray wint, dan ....”


onderozen
Önder Özen, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de aanstaande derby tussen Beşiktaş en Galatasaray.
“Beşiktaş zit nu in de race om het kampioenschap, maar deze week gaan ze door of ze gooien hun handdoek in de ring. Als ze verliezen is het afgelopen. Als Beşiktaş van Galatasaray wint, dan worden ze favoriet om kampioen te worden. Het zal een interessante wedstrijd worden. De wedstrijden die op de 31e en 33e speelweek worden gespeeld, zullen de top 3 gaan bepalen. Beşiktaş heeft als voordeel dat ze in topvorm verkeren. Vooral, Karius, Vida, Atiba en natuurlijk Burak Yılmaz spelen de afgelopen weken heel erg goed.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 183
-: 0
R: 896
Level 4

Kijk alleen met dit soort f*cked up nieuws gaat BJK niet winnen. Waarom moeten ze gelijk zeggen dat wij meer kans hebben om te winnen? Ze f*cken de boel op zo. Ik haat de voetbal nieuws in Turkije, ze zijn allemaal mother f*ckers.


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5

Als mals

4 finales

Ik de winterstop waren we KO, kijk ons nu+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Özen heeft gelijk. Wij gaan ook winnen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Gelijkspel zeg ik ook geen nee tegen want ik denk niet dat Basaksehir zal winnen van Sivasspor. Belangrijkste is dat je niet verliest, want dan is het over en uit. Zelfs de tweede plek wordt dan heel lastig.


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5

Gelijkspel heb je niks aan want dan blijf je 3e met nog 3 speeldagen en moet je wachten op puntverlies van zowel Basak als Gs.

Zeker als Basak wint in Sivas

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen