Spannende ontknoping lonkt: "Galatasaray en Basaksehir gaan nog wedstrijden verliezen"


alajice
Adem Ljajic is er zeker van dat Galatasaray weer punten gaat verliezen. De middenvelder is het er wel over eens dat Besiktas een stuk beter voetbal speelt.

“Wij spelen dit seizoen gewoon goed, fantastisch. We spelen ook beter en laten de hele wedstrijd zien dat we een klasse beter zijn. 
 
“Besiktas is qua voetbal een stuk verder dan Galatasaray. Tactisch en technisch zijn we heel sterk.
 
“Adem Ljajic voorspelt een spannend slot. "Wij gaan geen wedstrijden verliezen, maar Galatasaray en Basaksehir gaan weer verliezen. Het kampioenschap is dus voor Besiktas. Als wij winnen van Galatasaray dan worden wij kampioen."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (19) 


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+3

Ljajic’in icine BJK1903Kartal kaçmış :P


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5
+1

Hij zegt toch niks over Quaresma?+: 22
-: 0
R: 80
Level 2
+2

BJk gaat ook nog verliezen


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5
+1

Iedereen weet dat de selectie van Beşiktaş sterker is dan GS en Başak.


+: 22
-: 0
R: 80
Level 2

Ja maar zo kan iedereen het selcuklu als als akishar niks verloor stonden se ook eerste :tok:


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5
+1

Sucuklum sen Beşiktaşı çok seviyorsun Ha.+: 5119
-: 0
R: 6215
Level 5
+1

Galatasaray ve Trabzonspor sizi siker. Grote kans is dat Basaksehir of Galatasaray kampioen wordt.

Als je samenvatting van Besiktas-Fenerb ahce bekijkt zie je al hun zwakke punten. Ik hoop dat Fatih Terim hier gebruik van gaat maken.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Wij zijn niet denderend nee, maar hebben van de 13 wedstrijden 11 gewonnen en 2 ongelukkig gelijk gespeeld in de tweede helft.

Trabzon kan zeker winnen van ons alleen kijken wij per wedstrijd. Als wij uit bij GS winnen maken wij het seizoen af, ondan sonra görecegiz o “MaYiSlAr BiZimI”.

Maar eerst winnen van GS, als we dat niet doen, is het over voor ons. Veel hebben we niet te verliezen, want 4 weken terug zou ik niet eens denken aan het kampioensschap. Ik zeg al een paar weken dat we er alles aan moeten doen om tweede te eindigen.

Nogsteeds vind ik onze positie en situatie niet ideaal, vooral met zo’n uitwedstrijd en het aantal punten dat we hebben, maar toch. Er moet niet gedaan worden alsof er bij GS een spel wordt vertoond als bij Ajax, en bij BJK als bij Feyenoord of zo.


+: 5119
-: 0
R: 6215
Level 5
+2

Yok sagol, zo ben ik accepteer het of niet en na dat laatste gedeelte wat je net schreef kwam je weer niet serieus over.

Wat een mooie bijgeloof heb je ook en jammer dat me antwoord op jou oppeens is verdwenen. Ik zeg je het nogmaals, ik was hier gisteren en ik was hier ook op de dag wanneer Besiktas kampioen werd en ik heb ze als een man gefeliciteerd en ik zeg het hier ook SAMPIYON GALATASARAY.

Burdan sana iyi geceler sucuklu.


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5
+1

Wedstrijd voor wedstrijd bekijken

Als we van Gs winnen dan geloof ik er pas echt in..

Eerst kijken wat Basak vrijdag uit bij Sivas doet.. ik kan me niet voorstellen dat ze weer niet winnen.

Als zij daar puntverlies lijden is de derby een kampioenswedstr ijd voor ons.+: 1419
-: 0
R: 2106
Level 5
+1

Bu Fatih Terim tam yarrak amk, Konyayi yenemedin iste, bunun hakemle ne alakasi var? puur hierom hoop ik dat BJK kampioen wordt, laat ze maar vertellen wat ze te vertellen hebben, ze roepen al vanaf het begin dat ze heel wat te vertellen hebben tenzij ze kampioen worden... bu oyunlari birakin artik.


+: 581
-: 0
R: 2171
Level 5

Op dit moment is Basaksehir nog favoriet om kampioen te worden en daarna Galatasaray. Misschien herpakt Basaksehir zich en winnen ze de overige 4 wedstrijden. Dan zijn ze op basis van beide seizoenshelften kampioen.

Wij hebben nu een mooie inhaal slag gemaakt maar ons wachten nog 2 hele pittige wedstrijden (Gala en tegen Trabzonspor).
Dus hopen dat we alle vier de wedstrijden winnen en hopen op een misstap van Basaksehir.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen