Spannende ontknoping lonkt: "Galatasaray en Basaksehir gaan nog wedstrijden verliezen"


alajice
Adem Ljajic is er zeker van dat Galatasaray weer punten gaat verliezen. De middenvelder is het er wel over eens dat Besiktas een stuk beter voetbal speelt.

“Wij spelen dit seizoen gewoon goed, fantastisch. We spelen ook beter en laten de hele wedstrijd zien dat we een klasse beter zijn. 
 
“Besiktas is qua voetbal een stuk verder dan Galatasaray. Tactisch en technisch zijn we heel sterk.
 
“Adem Ljajic voorspelt een spannend slot. "Wij gaan geen wedstrijden verliezen, maar Galatasaray en Basaksehir gaan weer verliezen. Het kampioenschap is dus voor Besiktas. Als wij winnen van Galatasaray dan worden wij kampioen."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (30) 


+: 18145
-: 0
R: 20677
Level 6
+3

Ljajic’in icine BJK1903Kartal kaçmış :P


+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5
+1

Hij zegt toch niks over Quaresma?+: 18
-: 0
R: 53
Level 2
+2

BJk gaat ook nog verliezen


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+1

Ik weet het niet man, we zijn in de competitie 16 wedstrijden ongeslagen inmiddels. Thuis al 2 jaar. Punten, misschien in Rize, maar een hele wedstrijd verliezen zo laat in het seizoen betwijfel ik.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+2

BJK was 45 wedstrijden ook ongeslagen in Modafon Park. Situatie verandert per keer. BJK in september 2018 was bagger. GS in mei 2019 is een beetje ongeinterreseer t/zenuwachtig.. .

Het kan zomaar dat BJK hier een einde aan maakt. Het moet wel... voor zichzelf dan...


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+1

Als FB op één of andere manier in derby's presteert, doet GS dat in de maand mei. Dus dat komt ook bovenop die reeksen.+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Nou succes, want Gala presteert in Mei wanneer ze eerste staan. Anders heeft het geen effect. Of hun tegenstander is Fener die het doodleuk weggeeft als best voetballende club in Turkse historie kuch2006kuch (oke, misschien te easy gezegd...).

En dat Fener goed is in derbies is onzin. We zijn gewoon gelukkig. Gala doet wel moeite wanneer ze eerste staan. Fener doet laatste jaren geen moeite meer.


+: 4872
-: 0
R: 9215
Level 5
+1

Iedereen weet dat de selectie van Beşiktaş sterker is dan GS en Başak.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+3

Wint Besiktas van Galatasaray dan zie ik ze de overige drie wedstrijden ook winnen. En Gala is uit de race. Gaan ze punten verliezen? Dan is Besiktas uit de titel race.

Insan dusunuyor... Fener maci 3-3 bitmeseydi BJK nerelerdeydi simdi? Kayseriyi de unutsak... 4 punten... Met die 4 punten stond je nu eerste met 63 punten


+: 2639
-: 0
R: 10063
Level 5
+1

Aynen daar ben ik al een lange tijdje over aan het nadenken. De fener wedstrijd moest gewonnen worden, maar ja kan je niks meer aandoen. Tegen kayseri speelde we shit, dus hebben we gelukkig 1 punt behaald.

Ik hoop dat we 2de eindigen. Zo niet dan is het jammer, maar de schuld van senol en fiko.+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5
+1

Als we die 9 punten hadden gekregen in het eerste helft van seizoen stonden we nu ook eerste.

Bekijk het van elke punt.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Gekregen? Je bedoelt gewonnen..? Want dat eerste klinkt alsof de TFF 9 punten van Gala afpakte...

Neyse... Gala heeft inderdaad wedstrijden die gewonnen had moeten wezen. Dit tegen Fener en Rize, in eigen huis. Dat is al 4 extra punten. Die punten had je ook eerste gemaakt. Maar in plaats van daar op te bouwen had GS liever een oorlog tegen de TFF.


+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5

Haha hebben ze ook afgepakt daarom kijk je ook niet van elke punt.


+: 18
-: 0
R: 53
Level 2

Ja maar zo kan iedereen het selcuklu als als akishar niks verloor stonden se ook eerste :tok:


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Netice o degil. Besiktas heeft een mooie prestatie van 33 punten in 13 weken. Dat is 6 punten verloren tot nu toe zonder een nederlaag. Daarbij was de derby gewoon beslists in meeste gevallen (thnx again Yusuf Fahir baba xxx). Maar ze gaven een 3-0 voorsprong weg. Had voorkomen kunnen worden. Akhisar is een verkeerde vergelijking. Trabzonspor dat 10 punten in 90+ minuten is beter als vergelijking.+: 4872
-: 0
R: 9215
Level 5
+1

Sucuklum sen Beşiktaşı çok seviyorsun Ha.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+3

Sevdigimden degil... bir sezon daha Albayrak ve Vattier benim beynimin etini yemesin diye Besiktas diyorum. Zaten Akbil tutamadi...

Bu yuzden, sonuna kadar BESIKTASK


+: 696
-: 10
R: 1499
Level 5

fbjk len mq, hepimiz size karsi len mq


+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5
+1

Galatasaray ve Trabzonspor sizi siker. Grote kans is dat Basaksehir of Galatasaray kampioen wordt.

Als je samenvatting van Besiktas-Fenerb ahce bekijkt zie je al hun zwakke punten. Ik hoop dat Fatih Terim hier gebruik van gaat maken.+: 18145
-: 0
R: 20677
Level 6
+1

Wij zijn niet denderend nee, maar hebben van de 13 wedstrijden 11 gewonnen en 2 ongelukkig gelijk gespeeld in de tweede helft.

Trabzon kan zeker winnen van ons alleen kijken wij per wedstrijd. Als wij uit bij GS winnen maken wij het seizoen af, ondan sonra görecegiz o “MaYiSlAr BiZimI”.

Maar eerst winnen van GS, als we dat niet doen, is het over voor ons. Veel hebben we niet te verliezen, want 4 weken terug zou ik niet eens denken aan het kampioensschap. Ik zeg al een paar weken dat we er alles aan moeten doen om tweede te eindigen.

Nogsteeds vind ik onze positie en situatie niet ideaal, vooral met zo’n uitwedstrijd en het aantal punten dat we hebben, maar toch. Er moet niet gedaan worden alsof er bij GS een spel wordt vertoond als bij Ajax, en bij BJK als bij Feyenoord of zo.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

@Hoppy

Ne dediğimi biliyorsun.

Ik weet wanneer ik serieus moet praten. Want er zijn soms serieuze mensen als Alex Telles of BJK-Q7. Ik raad je aan om ze als voorbeeld te nemen. Abilerin sayilir... dat ik steeds logo's verander heeft een geldige reden wat ik eerder hen uitgelegd. Ik leg het nogmaals uit... wanneer ik de logo verander in een andere club verliest dar club punten. Sivas-BJK was 1-1 en ik veranderde het tijdens de wedstrijd. Nog geen 5 minuten later scoort Burak. Noem het bijgeloof of toeval, ik probeer het toch uit...

Trabzonspor in bloedvorm had moeite tegen 10 man Fener. Beşiktaş heeft sinds 2017 in twee wedstrijden gewonnen van Trabzon uit. Bunlari fazla buyutme.

Als je bang bent voor BJK zwijg dan. Dit maakt ze niet minder sterk ofso. Bang zijn is ook niet nodig want denderend zijn ze niet...


+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5
+2

Yok sagol, zo ben ik accepteer het of niet en na dat laatste gedeelte wat je net schreef kwam je weer niet serieus over.

Wat een mooie bijgeloof heb je ook en jammer dat me antwoord op jou oppeens is verdwenen. Ik zeg je het nogmaals, ik was hier gisteren en ik was hier ook op de dag wanneer Besiktas kampioen werd en ik heb ze als een man gefeliciteerd en ik zeg het hier ook SAMPIYON GALATASARAY.

Burdan sana iyi geceler sucuklu.


+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5
+1

Wedstrijd voor wedstrijd bekijken

Als we van Gs winnen dan geloof ik er pas echt in..

Eerst kijken wat Basak vrijdag uit bij Sivas doet.. ik kan me niet voorstellen dat ze weer niet winnen.

Als zij daar puntverlies lijden is de derby een kampioenswedstr ijd voor ons.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Dat is ook het beste. De overige 3 maken niet uit als je dit niet wint.


+: 1413
-: 0
R: 2089
Level 5
+1

Bu Fatih Terim tam yarrak amk, Konyayi yenemedin iste, bunun hakemle ne alakasi var? puur hierom hoop ik dat BJK kampioen wordt, laat ze maar vertellen wat ze te vertellen hebben, ze roepen al vanaf het begin dat ze heel wat te vertellen hebben tenzij ze kampioen worden... bu oyunlari birakin artik.+: 551
-: 0
R: 2076
Level 5

Op dit moment is Basaksehir nog favoriet om kampioen te worden en daarna Galatasaray. Misschien herpakt Basaksehir zich en winnen ze de overige 4 wedstrijden. Dan zijn ze op basis van beide seizoenshelften kampioen.

Wij hebben nu een mooie inhaal slag gemaakt maar ons wachten nog 2 hele pittige wedstrijden (Gala en tegen Trabzonspor).
Dus hopen dat we alle vier de wedstrijden winnen en hopen op een misstap van Basaksehir.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen