Besiktas wil Loris Karius toch houden


karius
Loris Karius kwam begin dit seizoen met veel hoop over van Liverpool.
De Duitse doelman werd voor twee seizoen gehuurd, maar na een paar maanden leek de Turkse topclub er spijt van te hebben. Loris Karius maakte fouten achter fouten en het leek erop dat hij elke wedstrijd heel erg afwezig was. De afgelopen 6 speelweken speelt Loris Karius de sterren van de hemel. Milliyet meldt dat het bestuur van Besiktas nog een seizoen met de 25-jarige doelman wil doorbrengen, maar alleen als Besiktas dit seizoen kampioen wordt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5290
-: 0
R: 8242
Level 5

??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ?????????


+: 3216
-: 0
R: 5117
Level 5

Karius is qua potentie een top 10 keeper van de wereld, alleen hij is wisselvallig. Als dat aan zijn vertrouwen ligt, valt daar aan te werken. Hij is tenslotte maar 25 jaar.+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

Als je aan pawg denkt op het moment dat de bal op je afkomt, dan rolt de bal erin. Larius is een hele goed keeper, maar heeft soms concentratiepro blemen.


+: 2492
-: 10
R: 7631
Level 5

Terecht

Mensen huilen om Fabri maar Karius is 26 en heeft meer talent dan welke keeper we ook gehad hebben sinds Cordoba.

Vergeet niet dat deze jongen een topjaar bij Liverpool heeft afgesloten met een traumatische CL finale, hier had hij nog duidelijk last van en de situatie bij Besiktas was ook niet denderend

Maar de laatste weken laat hij echt zijn talent zien.


+: 9347
-: 0
R: 14272
Level 6

We zitten niet in een positie om 8.5 miljoen te betalen voor een keeper. Voor 5 miljoen zou ik zeggen doen, maar dit is te veel. Als we de CL in gaan, kun je er nog over nadenken, anders zeker niet.


+: 11
-: 0
R: 54
Level 2

Karius is gewoon altijd al een prima keeper geweest man.

Het is maar dat deze man iets heel ergs heeft meegemaakt wat hem in heel zijn leven zou achtervolgen. Hij leert ermee leven. Ik denk dat daarom hij vaak onder een vergroot glas word gezet, maar PUUR alleen om kwaliteit, is dit gewoon een goede keeper, niks mis mee.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen