Şenol Güneş: "Karius heeft erg goed gespeeld"


senolgunes2
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na he gewonnen duel tegen Ankaragücü de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij wisten dat onze tegenstander sterk was. In de tweede seizoenshelft hebben ze een goed team gecreëerd. In de eerste helft hebben ze goed gespeeld. Wij hebben veel balverlies geleden en slecht gespeeld. Bijna al mijn spelers hebben de ballen naar de tegenstander gegeven. Ondanks alles, hebben wij gescoord. Het doelpunt van Burak Yılmaz heeft er nog steeds niet voor gezorgd dat wij beter gingen spelen. De tweede helft hebben wij beter gespeeld. Wij hebben gescoord. Wij hebben ons spel gespeeld. Karius heeft erg goed gespeeld. Vida was goed in de achterhoede. Gökhan en Mirin hebben zonder risico goed gespeeld. Daarna hebben de andere spelers ook goed gespeeld. Ik vond het leuk dat mijn elftal per se wou winnen. Nu gaan wij naar de resterende wedstrijden kijken. Vanaf woensdag gaan wij voorbereiden op het duel tegen Galatasaray. Wij moeten vanaf nu wedstrijd per wedstrijd winnen en kijken wat er gebeurd."




Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3025
-: 10
R: 8488
Level 5
+1

Adami isliklayanlara girsin

En onze Alba die ook zei dat hij niks kon..


+: 18401
-: 0
R: 21114
Level 6

Ya aq ga naar zijn fouten kijken dit seizoen. Genoeg fouten gemaakt, niemand zegt dat het een slechte keeper is maar een tijdje deed hij het gewoon slecht waardoor wij ook wedstrijden verloren.



+: 3025
-: 10
R: 8488
Level 5

Hij heeft ook genoeg goede wedstrijden gekeept.. En jij zei paar weken terug dat hij niks meer gaat doen dit seizoen toen ik zei dat Karius in vorm aan het komen is..

Moeilijk he om je ongelijk toe te geven Lenssporcu


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+4

Kac mactir götünü kurtariyor, sonunda aklina gelmis adami övmek. Karius is ook een hele goede keeper, en sinds hij een vaste relatie heeft is hij beter gaan keepen. Maar nog steeds ben ik van mening dat we hem in de zomer terug moeten sturen. We zitten niet in een situatie dat we 8.5 miljoen euro kunnen betalen voor een keeper.


+: 3025
-: 10
R: 8488
Level 5

8,5 mil gaan we zwz niet geven maar dat was de discussie niet. Mensen zeiden dat hij er niks van kon.. Nou dat hebben we gezien..

Uitfluiten sloeg nergens op


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Er niks van kunnen is wat anders dan uit vorm zijn, dat moeten mensen begrijpen. Hij heeft vorig seizoen hele goede wedstrijden gekeept in de CL, maar door die finale wordt hij nu gezien als een middelmatige keeper.



+: 3025
-: 10
R: 8488
Level 5

Mooie fase om in vorm te komen toch? Hij is de laatste weken goud waard

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen