Ricardo Quaresma: "Iedereen is bang voor ons"


q7v01
Ricardo Quaresma, de sterspeler van Besiktas heeft na het duel tegen Ankaragücü de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij gaan verder om ons werk goed uit te voeren, voetbal is daarom mooi. Ze zeiden dat Beşiktaş niet meer in de race was om het kampioenschap. Nu zegt iedereen dat Beşiktaş in de race is. Iedereen is bang voor ons. Wij wachten nu dat Başakşehir en Galatasaray punten gaan verliezen. Ik wil mijn teamgenoten feliciteren, vooral Burak Yılmaz. Ik ben echt blij dat ik met een speler zoals Burak Yılmaz mag spelen. We hoeven niets te zeggen over zijn persoonlijkheid, maar hij heeft echt voetbalkwaliteiten en talenten. Het is echt een voorrecht om met Burak Yılmaz te mogen spelen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 9347
-: 0
R: 14272
Level 6
+1

Senlik bisey yok lan saklaban.


+: 5191
-: 0
R: 4310
Level 5
+2

We hoeven niet eens wat te zeggen, de thiner grappen schrijven zichzelf. :lol:+: 5117
-: 0
R: 6209
Level 5
+2

Was jij niet diegene die vorige jaar foto plaatste op sociaal media met Fernando erop en lach emojis? Toen kregen jullie ff een dikke dreun van Fernando zelf in onze stadion en werden we kampioen.

Cok buyuk konusma orasi Vodafone degil oglum.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

“orasi Vodafone degil oglum”

Adama sormazlar mi kac kez yendin diye Vodafone’da?? :D


+: 5117
-: 0
R: 6209
Level 5

Gorecez albo, pazar gunu.


+: 2492
-: 10
R: 7631
Level 5

In de derby ga je deze topper zeker nodig hebben, al is het maar als invaller.

Als ik vandaag Lens en Guven weer zag op de flanken man man man.

Volgende week alle klasbakken opstellen: Van Kagawa tot Quaresma+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+2

Quaresma is geen klasbak. Dat Lens bagger is maakt hem geen klasbak.

Met en zonder Lens in de XI uit is het verschil duidelijk. Als het slecht gaat zie je Quaresma om een rode kaart spelen.


+: 9347
-: 0
R: 14272
Level 6
+1

Selcuklu sen bize gel, BJK1903Kartal'i Fenere verelim.
:P


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Zelfs een Fenerli ziet het in..


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Konyalılar akıllı oluyor genelde ya :lol:+: 2492
-: 10
R: 7631
Level 5
+1

Heb jij de wedstrijden wel gezien? We wonnen ondanks Lens niet dankzij Lens..

We scoren er op los na de winterstop maar die gast heeft 1 assist en 0 goals en dan praten jullie over Quaresma. Buna nasil tamul ediyorsunuz? Bu ruhsuz adam en kisa zamanda takimdan sektir olup gitsin.

Nogmaals, van mij moet Lens ook blijven staan met tegenzin maar in de derby ga je niet met 9 man (Caner en Lens) winnen.

Hopelijk is Adriano fit genoeg en gelukkig hebben we Quaresma terug als plan B want ik weet nu al dat Lens er weer geen zak van gaat bakken. Insallah yanilirim..


+: 9347
-: 0
R: 14272
Level 6
+1

Met Lens op het veld spelen Ljajic en Gönül veel beter. Lens op het veld betekent dat de hoekschoppen en vrije trappen door anderen worden genomen, en dat blijkt. Bijna iedere hoekschop die Ljajic neemt zorgt voor gevaar, plus we scoren eindelijk weer uit vrije trappen aangezien Q7 ze niet meer neemt. Van mijn part blijft het ook zo, hoe zwak Lens ook speelt.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Je kan beter met 10 man beginnen aan een wedstrijd, dan met Quaresma.

Quaresma moet alleen invallen als het nodig is, zoals gisteren bijvoorbeeld.


Quaresma zorgt voor verdeeldheid binnen het team en verpest zowat heel het spel met zijn 717 voorzetten per wedstrijd. Soms, heel soms, kan dat alleen van pas komen. Maar niet elke wedstrijd.

Ljajic zijn vorm is ook geen wonder.


+: 2492
-: 10
R: 7631
Level 5

Ja dat hebben we gezien tegen Rize, Sivas en Ankaragucu hoor Bona

We speelden echt fantastisch.. Het is dat Burak en een paar anderen uitmuntend spelen..

Alba je zegt eigenlijk hetzelfde als ik.. Helaas zijn we genoodzaakt om met Lens te beginnen, maar de laatste 3 overwinningen waren puur op individuele kwaliteiten van een paar spelers en niet omdat we zo goed waren of weinig kansen weggaven..

Lens zijn inbreng is gewoon 0,0 , hij staat er alleen in omdat we niemand anders hebben.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

@BJK1903Kartal

Dat is het dus. Met Quaresma kom je ook niet aan de individuele kwaliteiten. Meneer geeft dan zoveel voorzetten en dan mag je hopen op een kopbal die erin gaat. En als het uitblijft dan zie je Quaresma ook agressief worden tegen de tegenstanders. Ljajic, Kagawa en Burak zullen nooit optimaal wezen.

Lens heeft genoeg kansen gehad en heeft geen meerwaarde meer. Maar de laatste 4 wedstrijden moet BJK het maar uithouden. Nog 4 wedstrijden. Win je de laatste 4 wedstrijden dan ben je gegarandeerd 2e. Daarna begin je met nieuwe spelers voor het volgende seizoen.

Dat Quaresma voorliefde is irrationeel. We zijn verder sinds 2017 maar je blijft ermee doorhameren. Hij is niet meer goed genoeg. Iyi ki bir Fenere trivela atti aq. Bayern'e oyle atsa ve farki 4e indirse tapacan neredeyse...

Nogmaals, niemand zegt meer dat Lens beter is. Maar betere spelers als Ljajic en Burak komen er wel beter uit als Lens speelt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen