Besiktas wint ook van Ankaragücü en komt op gelijke hoogte met Galatasaray


burakyilmazbjk4
Besiktas heeft zondagavond weer geen fout gemaakt en won met 4-1 van Ankaragücü.
Dit is alweer de zesde achtereenvolgende zege voor de Turkse topclub die nu op gelijke hoogte staat als Galatasaray die echter morgen nog tegen Konyaspor moet spelen. Het verschil met Basaksehir is bedraagt nu 3 punten. Burak Yilmaz bracht in de 8e minuut zijn ploeg op voorsprong. Toch had de thuisploeg grote moeite om de aanvallen van Ankaragücü te stoppen. Doelman Karius speelde vandaag zijn beste wedstrijd van het seizoen en wist zelfs 1 penalty te stoppen. In de tweede helft was het Vida die verlichting bracht bij de spelers. De centrale verdediger scoorde nadat hij de aanval zelf had gestart. Na een uur spelen kwam Burak Yilmaz weer in actie en scoort vanaf elfmeter raak. Hadi Sacko mocht een strafschop verzilveren, na handsbal van Atiba. Een eerdere poging van Boyd werd gestopt door Karius, maar omdat er een aantal spelers te vroeg in het zestienmetergebied kwam, moest de penalty herhaald worden. Adem Ljajic maakte de laatste treffer van de avond waardoor Besiktas met 4-1 heeft gewonnen van Ankaragücü.
 
1. Basaksehir 30 - 62
2. Galatasaray 29 - 59
3. Besikas 30 - 59
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 116
-: 10
R: 464
Level 3

En nu moet bjk winnen van gs zodat basak kampioen word. Gaat wel moelijk worden tegen gs.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Laatste 10 minuten hadden ze de score moeten uitbreiden. Het kan heel goed zo zijn dat het kampioenschap uiteindelijk wordt beslist op basis van het doelsaldo en GS staat 6 doelpunten voor met nog 1 wedstrijd tegoed. Ik denk dat Senol Burak daarom zo lang liet staan, maar we kunnen ook scoren zonder hem, de ruimte lag er. Hij neemt onnodig het risico dat hij geschorst of geblesseerd raakt.

Voetballend was het weer niet om over naar huis te schrijven en in de laatste weken hoeft dat eigenlijk ook niet. Maar het gaat telkens net goed en de eerste 45 minuten zijn we weggespeeld door A.Gücü, we mogen Karius weer bedanken voor een sterke wedstrijd. Dat was ook het geval tegen Basaksehir en ook toen scoorden we ondanks een hele zwakke eerste 45 minuten, zo blijf je in de wedstrijd. Maar dit keer zag je de zenuwen er in sluipen, dat is geen goed teken. Als je als team in een thuiswedstrijd al niet tegen de zenuwen kan, houd ik mijn hart vast voor de derby van volgende week.+: 4955
-: 0
R: 9463
Level 5

Konya gaat morgen GS afdrogen en wij gaan GS volgende week afdrogen. Haydi Konyaaammmm


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik teken voor een puntje. Je hebt nog steeds 3 wedstrijden na volgende week, kan van alles gebeuren.


+: 3025
-: 10
R: 8488
Level 5

Vodafone Park 4 Ankaragücü 1

Een dramatische 1e helft en een goede 2e helft.

Burak die op prachtige wijze 1-0 maakt en daarna alles doet om maar geen geel te pakken. Bijna iedereen ondermaats met natuurlijk Caner en Lens als dieptepunt. Mirin ook matig.

Karius laat weer zijn klasse zien, dit is waarom Liverpool hem aantrok. Vida en Atiba weer geweldig.

Güven bakte er niks van behalve de assist op Burak. Die jongen kan niks op links, spits of bank. Gelukkig was Adriano ook weer terug.

Nu hopen dat Gs puntverlies lijdt bij Konya. We are back!

Cijfers:

Karius 9
Gönül 6
Vida 8
Mirin 5
Caner 3
Atiba 7
Dorukhan 5
Ljajic 6
Lens 4
(Quaresma 6)
Güven 3
(Kagawa 6)
Burak 7
(Adriano -)


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

Karius man of the match gewoon. Het was belangrijk om deze wedstrijd te winnen en nu focussen op volgende week!+: 1875
-: 0
R: 4150
Level 5
+1

Mooie actie van de Besiktas supporters en de voetballers op het veld in de eerste minuut! Helal olsun.


+: 11385
-: 0
R: 11559
Level 5

Wat was er gebeurd?


+: 1875
-: 0
R: 4150
Level 5

Iedereen was 1 minuut stil en er werd nier gevoetbald, als protest tegen kindermisbruik.


+: 116
-: 10
R: 464
Level 3

Oke wanneer was er dan kindermisbruik?+: 1875
-: 0
R: 4150
Level 5

In Turkije is zoiets al decennia lang een probleem, het maakt niet hoe, wat, waar of wanneer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen