Orkun Kökçü: “Besiktas heeft Feyenoord benaderd, maar ...”


orkunkokcu
Orkun Kökçü, de 18-jarige Turkse voetballer van Feyenoord heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Voetbal International.
“Volgens sommige media scheelde het weinig of ik had er nu gespeeld. Ik werd helemaal plat gebeld. Besiktas heeft Feyenoord benaderd, interesse was er wel degelijk, maar waarom zou ik vertrekken? Net zo goed als Besiktas is ook Feyenoord míjn club. Ik wil hier eerst doorbreken, een paar jaar in de basis spelen, me verder ontwikkelen en prijzen winnen. Nederland is voor jonge spelers sowieso een topland. Je krijgt tijd en kansen. Ik ga dat niet weggooien voor een onzeker avontuur, al sluit ik niet uit dat het ooit een keer zal gaan gebeuren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Hij is nu 'verplicht' om dit te zeggen, want hij kan moeilijk roepen dat hij weg wilde, nu het er naar uitziet dat hij volgend seizoen een basisspeler wordt en de supporters hem op het veld willen zien. Maar hij wilde wel degelijk komen en zelfs salaris inleveren omdat Besiktas ver onder de vraagprijs zat. Maar onze transferteam was niet zo welwillend als Orkun zelf, ik denk dat hij het daarom over een 'onzeker avontuur' heeft. Je moet een speler laten zien dat je hem echt wilt en dat je ook een plan hebt.


+: 40
-: 0
R: 221
Level 3
T32

Slimme zet jonge

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen