'Veel geruchten rond Caner, maar geen contact met Fenerbahçe'


acaaan
Batur Altiparmak, de zaakwaarnemer van Caner Erkin maakte vandaag nogal interessante uitspraken over de geruchten dat de Turkse international in gesprek zou zijn met Fenerbahce.

Volgens Altiparmak is er de voorbije periode niet gesproken met geïnteresseerde clubs. “Nee. Er zijn veel geruchten, maar hij heeft nog een contract van 1 jaar bij Besiktas, dus voorlopig zit hij nog bij Besiktas. We hebben geen contact gehad met andere clubs en ook niet met Fenerbahce”, zegt Altiparmak tegen de Turkse pers.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik denk niet dat de supporters van Fenerbahce zijn terugkeer zullen accepteren. En zelf zal die er ook geen zin in hebben.


+: 18401
-: 0
R: 21114
Level 6

Alsof de Fener supporters een andere keuze hebben dan accepteren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen