Kagawa: "Ik weet nog niet of ik ....."


kagawanieuw1
Shinji Kagawa, de sterspeler Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik speel elke dag beter. Ik wil de resterende weken beter mijn best doen en mijn teamgenoten helpen om te winnen. Ik denk er nog niet aan wat er eind dit seizoen gaat gebeuren. Ik weet nog niet of ik zal blijven of zal gaan. Ik denk maar aan 1 ding en dat is tot het einde strijden."
 
Verwacht wordt dat Kagawa na de zomer weer terug zal keren naar Borussia Dortmund.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Als zijn transferbedrag niet te hoog is, is het natuurlijk verstandig om hem te kopen. Echter, ik denk niet dat ze hem voor minder dan 5 zullen weg doen. Als je je dan beseft dat we al voor Ljajic 6,5 gaan betalen (weliswaar in meerdere termijnen) en nog minimaal 4/5 posities moeten versterken, is het beter om Kagawa niet af te kopen. Fantastische speler, een echte klasbak, maar we moeten prioriteiten stellen. Ljajic doet het heel goed nu en is pas 26/27 jaar, die kan ons jaren dragen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Inderdaad, plus zijn salaris zal veel te hoog voor ons zijn. Minimaal 3 miljoen. Het is nog redelijk acceptabel dat er 1 speler is met zo'n hoog salaris (Vida), maar niet meer.

Olcay is transfervrij in de zomer, ik zou er alles aan doen om hem terug te halen. Zijn komst zal Oguzhan weer aan het voetballen krijgen en hij kan Güven heel veel leren. Het geld dat we over hebben kunnen we dan een snelle, technische rechtsbuiten mee halen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen