“Wij hebben spijt dat wij Burak Yılmaz .....”


fikretormandenkt1
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Nu zeggen ze ‘Waarom heb je Burak Yılmaz niet eerder gehaald?’. Ik zeg dit al vanaf dag 1. Burak Yılmaz is een goede Beşiktaş supporter. Zijn vader is ook voor Beşiktaş. Hij doet hele goede zaken bij Beşiktaş. Hij heeft het ook goedgemaakt bij de Beşiktaş supporters. Wij hebben er spijt van dat hij niet eerder naar ons is gekomen. Ik hoop dat wij nog meer teleurgesteld raken als hij nog meer doelpunten scoort.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Als je de ballen van Agaoglu had dan had je Burak geforceerd in het team. Hoe lang komt cArsi al niet naar de thuiswedstrijde n? Pfffff... Sinds 2016 ofso? En dat omdat de thuiswedstrijde n in de stadion van een ander werd gespeeld.

Tja... Had je Burak in 2017-2018, zaten we als FBli en GSli nog steeds te klagen over BJK.


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5+: 18145
-: 0
R: 20677
Level 6
+3

Ik vind het echt grappig dat je zulke videos nu voor de tiende keer plaatst. Dit laat alleen maar zien hoeveel pijn het je doet om een topspits bij je rivaal te zien terwijl je zelf opgescheept zit met een ballon genaamd Diagne. Natuurlijk is er ook wat angst voor over twee weken, aklından geçen deli sorular.. ya o Negredo’nun şansları Burağa gelirse..

Merak etme, haftaya oynarsa, sizin hakemlerden birisi ona mutlaka sari karti verip, cezali duruma düşürür.


+: 449
-: 90
R: 928
Level 4
+2
H09

Nasilda kudurdun ama haha


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+1

Gercekleriiii, tarih yazaaaar, tarihi'de GALATASARAAAY!


+: 9266
-: 0
R: 13884
Level 6
+2

En 1 jaar daarvoor riep hij dat hij in Turkije alleen bij Trabzonspor zou spelen en bij niemand anders. Dus wat kan ons dit schelen? Niks.+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+1

Nou als je er niet als een flapdrol bij wil staan zou ik met zulke beelden dus niet zulke uitspraken doen. Maar Fikret gaat weer los.


+: 9266
-: 0
R: 13884
Level 6
+4

Flapdrol? Burak heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij supporter is van BJK, ook niet in de periode dat hij iedere wedstrijd uitgefloten/uit gescholden werd. Sergen schreeuwde destijds bijvoorbeeld 'o.... cocuk-lari' naar de supporters van BJK, toen hij bij Istanbulspor speelde. Zulke dingen gebeuren. Als GS mij nu 2.5 miljoen per jaar betaald, zing ik iedere dag het clublied aq.


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+1

Het gaat me meer om dat hij (en anderen) doen alsof Burak een voorbeeldsuppor ter is, puur door z'n prestaties.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen