"Wij gaan met Lucescu naar elke wedstrijd"


tayfurhavutcu
Tayfur Havutçu, de hulptrainer van Mircea Lucescu heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Duhuliye.com.
"Wij gaan met Lucescu naar elke wedstrijd. Wij volgen Besiktas vanaf het begin. Op dit moment is er niets concreets. Besiktas speelt de afgelopen weken zeer goed. Ze spelen elke week beter. Besiktas zal in de race blijven. Ik ken Burak Yılmaz al sinds vroeger. Hij is een van de beste aanvallers van het Turks voetbal. Jammer dat hij niet eerder is gekomen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 41
-: 0
R: 224
Level 3
T32

Bence almayin su Lucescuyu. Cocu bij fener gibi zamanlari yasamayin. Je weet het natuurlijk nooit, maar geen goed gevoel over. Guti ne oldu bu arada?


+: 1365
-: 10
R: 3005
Level 5

Gelmeyin stadyona. Evden bakin maclari+: 205
-: 0
R: 848
Level 4

Laat lusescu naar gs komen. Zwz 10x beter dan fatih


+: 1180
-: 10
R: 2211
Level 5

Fatih is fout bezig maar we moeten niet overdrijven. Lucescu is een fossiel die op punt staat te sterven. We hebben bij de Milli Takim gezien wat hij nog waard is.


+: 1365
-: 10
R: 3005
Level 5
+1

wel in zijn jongere jaren, maar die kerel is nu 73. Hij is nu met één been in het graf


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Als TD is Lucescu van harte welkom, maar niet als coach.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen