'Tottenham biedt 15 miljoen euro en gaat rond tafel met Besiktas'


avvi
Tottenham Hotspurs is zich al volop aan het focussen op volgend seizoen. Met het oog op volgend seizoen heeft het alvast een paar versterkingen op het oog.

Zo zou PSG een bod hebben uitgebracht op Vida van Besiktas. Dat nieuws was eerder al bekend, maar nu zou Tottenham ook een nieuw bod hebben gedaan op Vida. De Engelsen zouden maar liefst 15 miljoen euro hebben geboden.
 
Eerder deed PSG al een bod van zo'n 10 miljoen euro, maar dat werd naar verluidt geweigerd door Besiktas. Het valt af te wachten of de club bereid is een akkoord te bereiken met Tottenham. Een delegatie van Tottenham komt binnenkort naar Istanbul om te onderhandelen met Besiktas om Vida.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 18425
-: 0
R: 21140
Level 6

Het liefst zie ik Vida bij de club blijven en volgend jaar de captain zijn, maar met zijn salaris en waarde lijkt het er op dat die verkocht wordt.


+: 1365
-: 10
R: 3005
Level 5

Para guzel yere harcansa neyse. Fiko o parayi yok eder+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Als we CL halen mag hij niet weg


+: 1349
-: 0
R: 1584
Level 5

Fiko verkoopt hem voor 15m, vervolgens haalt hij een nietsnut voor paar M en geeft die nog eens 2M loon. Weg is geld. Wat is het nut?


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Aan de ene kant wil ik dat die verkocht wordt, want zijn salaris is veel te hoog en we hebben geld nodig om de selectie te versterken. Aan de andere kant is de kans groot dat ze zijn transfersom gaan verspillen aan nietsnutten.


+: 168
-: 0
R: 860
Level 4

Fiko verkoopt hem en boekt een dag later zijn vakantie naar de Malediven :D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen