'Besiktas wil Aboubakar huren van FC Porto'


abbub
Vincent Aboubakar was bij FC Porto sinds september 2018 uit de roulatie.

Hij moest het veld tijdens Porto - Tondela verlaten vanwege een blessure. Uit onderzoek bleek dat hij zijn kruisband had gescheurd. De 26-jarige ex-aanvaller van Besiktas kon dus zes maanden lang niet voetballen.
 
Volgens laatste berichten uit de Portugese media wil FC Porto Aboubakar in de zomer verkopen of verhuren naar een andere club. Men denkt dat na zo’n zware blessure Aboubakar niet zijn oude prestaties kan tonen bij FC Porto. 
 
In de zomer kan er een huurconstructie tussen FC Porto en Besiktas getekend worden om Vincent Aboubakar. De Kameroense spits van FC Porto ziet een terugkeer naar Besiktas wel zitten.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Zou mooi zijn maar dan kan je beter Umut Nayir verhuren, aan een echte club dit keer. Abou is mooi voor de CL, alleen Burak is risky. Maar hij mag Guven absoluut niet in de wegstaan. Indien mogelijk (als Porto met hem met een jaartje verlengd...) huur je Abou voor 1+1 jaar met optie tot koop. Burak zie ik na 2020 niet meer bij Besiktas.

Jammer voor Umut maar ja... Indien je CL gaat spelen via de voorrondes moet je wel met iets beters komen. Umut kan blijven maar dan gaat hij ook weinig spelen of alleen in de beker, met Guven rouleren. Met de punten van BJK kan je echt een makkelijke tegenstander en later een makkelijke groep pakken. Gala zie ik de voorrondes niet overleven.


+: 18241
-: 0
R: 20841
Level 6

Inderdaad, als we de CL voorronde halen, kan Aboubakar wel komen. Dat hebben we dan nodig, maar voor de EL is Burak meer dan genoeg. Los van Umut Nayir hebben we nog een parel genaamd Oğuzhan Akgün in de jeugd. Het liefst zie ik hem volgend jaar ook worden opgenomen in de selectie.

Ik hoop maar dat Fiko met een goede trainer komt aanzetten, eentje die aanvallend is ingesteld.+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Oguzhan Akgun is nog 17... Helaas zie ik hem niet zoveel, of helemaal niet, spelen volgend seizoen. Zodra Burak weg is heb je Guven en Oguzhan en dat hangt er nog van af of Guven zijn ontwikkeling kan voortzetten. Voor de EL is Burak en Guven wel genoeg, Umut als 3e spits ook wel. Voor de CL gaan je 62.500 punten je niet redden met alleen Burak als topspits. Dan moet je een Abou hebben. De punten bieden je heel veel hulp. BJK kan en zou dan gewoon weer kunnen overwinteren in de CL. Wat ook wel goed is, kan je lekker 50 mil ongeveer innen voor groep EN 8e finale.

Aanvallend weet ik niet. De laatste keer dat ik een georganiseerde aanvallend voetballende elftal heb gezien was met Basaksehir in 2017-18 en Besiktas 2016-17. Basak wisselde wel af en toe af met te verdedigend, zie de derbies. Je kan als een BJKli hopen op een goed georganiseerde Duitser. Alhoewel een Tamer Tuna of Guti niet verkeerd zou zijn. Zij kunnen de fundering leggen zoals Unal Karaman dat bij Trabzonspor nu doet, maar dan wel met betere spelers.


+: 9312
-: 0
R: 14021
Level 6

Umut Nayir is nooit echt een serieuze aankoop geweest. Maximale wat hij kan behalen bij ons is 3e spits, en ik geef die positie liever aan de gozer die Alba noemt, dat is echt een pareltje.

Met Abou in je selectie heb je heel veel mogelijkheden, als hij fit blijft tenminste. Hij kan op de vleugels spelen, hij kan samen met Burak voorin spelen als een zwervende spits. Een voorhoede met Burak in de spits, Ljajic-Abou op de vleugels en Kagawa op 10. Het is wel alleen mogelijk als we af komen van al die dure salarissen.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Willen is wat anders natuurlijk. Ik zie liever ook Oguzhan spelen maar dat gaat nooit gebeuren in Turkije. Dat we spelers van 18 of 19 laten spelen is al wonderbaarlijk in Turkije. Ik zie hem volgend jaar niet zoveel spelen. Hooguit in de beker en paar wedstrijden als invaller. Jammer...

Een jeugd elftal in ptt 1.lig zou zoveel potentie hebben om betere spelers te hebben. Maar dan moet je wel de ptt 1.lig vergroten naar 20 clubs in plaats van 18.


+: 9312
-: 0
R: 14021
Level 6

Hij hoeft niet veel te spelen, hooguit in de beker een paar wedstrijdjes. Maar ik heb liever hem op de bank dan dat we miljoenen gaan verspillen aan Pektemek en Larin.+: 2425
-: 10
R: 7300
Level 5

Aboush hahaha

Eerst de CL halen, dan praten we verder

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen