Duitse media: Besiktas vindt Kagawa te duur!


kagawanieuw1
Shinji Kagawa speelt op huurbasis bij Besiktas, maar niemand weet waar hij het komend seizoen zal spelen.
Volgens de Duitse media heeft Besiktas een gesprek gevoerd met Borussia Dortmund en vindt de Turkse topclub de transfersom van de Japanse sterspeler te duur. Ook melden ze dat er een aantal Engelse clubs geïnteresseerd zijn om Shinji Kagawa over te nemen van Borussia Dortmund.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Wat hebben Duitsers tegen Besiktas? Hep Besiktas aleyhinde laflar ediyorlar...


+: 11259
-: 0
R: 11383
Level 5

Als ik Bjk was zou ik me eerder op Ljajic focussen. Talisca gibi olmasin.+: 11259
-: 0
R: 11383
Level 5

Kagawa is wel een goeie speler maar Turkse teams moeten zich focussen op jonkies. Kagawa is 30, over 3 jaar is ie bijna niks meer waard. Hopelijk kunnen we een voorbeeld nemen aan Benfica en Ajax maar ja die tijden gaan nooit komen.


+: 9312
-: 0
R: 14021
Level 6

Je kan niet alleen maar jonkies halen. Over 3-4 jaar is die inderdaad niks waard, maar hij kan je in die 3-4 jaar wel op een hoger niveau brengen en de jonkies kunnen veel van hem leren. Zelfs Ajax heeft oudjes als Schone en Huntelaar in de selectie.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Hakkin var Bona. Met alleen jongeren gaat het niet. Die hebben een leider figuur nodig. Maar wat wij hebben is ook niet gezond. We kunnen minimaal twee, maximaal 3 spelers boven de 30 hebben, keeper meegerekend. De rest moet wel onder zitten. Liefst tussen 18 en 28.

Voor de Turkse top 3 heb ik nog hoop. Ze beginnen het te leren...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen