Speciale clausule in contract van Adem Ljajic bekend


ljajicoff
Adem Ljajic heeft met zijn performance Anderson Talisca doen vergeten bij Besiktas.
De 27-jarige Servische aanvallende middenvelder die voor 1 seizoen is gehuurd van Torino wist in 26 wedstrijden 7 goals en 10 assists te maken. Iedereen vraagt zich nu af of Besiktas zijn transfersom gaat overnemen. Er zit een verplichte koopoptie in het contract van Adem Ljajic. Volgens het nieuws van Duhuliye.com moet Adem Ljajic minimaal 25 wedstrijden voor Besiktas spelen. Hiernaast moet Besiktas in de top 3 eindigen van de competitie om de verplichte koopoptie van 6,5 miljoen euro te activeren. Adem Ljajic heeft dit seizoen al 26 wedstrijden gespeeld en er zijn nog 7 wedstrijden te gaan voordat de competitie is afgelopen. Als Besiktas dit seizoen minimaal derde gaat eindigen, kan Besiktas Adem Ljajic in 30 termijnen voor 6,5 miljoen euro overnemen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 676
-: 0
R: 2010
Level 5

Haha vay be 30 termijnen dan is het een koopje haha


+: 60
-: 0
R: 284
Level 3

Wat als we 4de worden?+: 1358
-: 10
R: 2998
Level 5

dan zijn we hem niet waard


+: 677
-: 0
R: 2326
Level 5
+1

Echt Turken ook he, kopen niet alleen een bankstel in termijnen maar ook voetballers.


+: 40
-: 0
R: 221
Level 3
T32

Hahahaha +1


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Komt overeen met wat ik eerder had gelezen, namelijk dat ze het over 2 jaar af zouden betalen. Als de betaling zo geregeld is en we lozen een paar van die overbodige spelers die te veel verdienen, zie ik niet in waarom we hem niet zouden kopen. Maar de nieuwe trainer moet gaan bepalen waar hij Ljajic gaat laten spelen. Als dat op 10 wordt, is Kagawa overbodig.

Enige wat mij nu laat twijfelen is dat Fikret Orman vandaag zegt dat Ljajic volgend seizoen ook bij ons speelt en dat ze niet gaan onderhandelen, terwijl Ahmet Kavalci eergisteren aangaf dat ze zouden onderhandelen met Torino om zijn transfersom omlaag te trekken. Dus of Torino heeft laten weten dat ze een lager bedrag mogen vergeten, of er is helemaal geen eenheid binnen het bestuur.+: 210
-: 0
R: 1012
Level 5

Wat voor een clausule is dat? Wat als we echt geen derder meer worden?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen