Gökhan Töre: "Negen maanden geen salaris gehad, mijn geduld raakt langzaam op"


agokid
Gökhan Töre van Besiktas heeft vandaag via Twitter duidelijk gemaakt dat hij 9 maanden geen salaris heeft ontvangen en wil zijn resterende salaris overgemaakt hebben.

 “Ik ben niet meer welkom. Ja, dat hoorde ik twee dagen voor het sluiten van de wintertransferperiode. Dat kun je toch niet maken? Laat me dan eerder weten dat ik niet welkom ben dan kan ik nog een transfer maken. Ik heb ze duidelijk gemaakt dat ik op huurbasis wou vertrekken, maar ik mocht niet gaan. Waarom niet? En nu laat je me zomaar buiten de selectie?”, laat Gökhan Töre weten via Twitter. “Besiktas wil af van spelers met een goed-salaris. Ik heb nog een aardig bedrag tegoed. Niet alleen negen maand aan salaris, maar ook nog een bedrag dat normaal gesproken direct na een seizoen wordt uitgekeerd.”
 
Gökhan Töre dreigt met gang naar FIFA: ‘Mijn geduld raakt langzaam op’
 
“Mijn geduld raakt langzaam op”, verzekert Gökhan Töre. “Binnenkort praat ik met mijn zaakwaarnemer hoe dit op te lossen. Als er geen oplossing komt, schakelen we mogelijk de FIFA in.”
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+2

Schandalig man dit.. En dat terwijl GS grote belangstelling heeft getoond voor hem..

Tore moet niet praten maar gewoon doen. Je moet geen meedelijden hebben met een club dat jou regelrecht de vernieling probeert in te helpen..

Bjk verdient het gewoon klaar. Hoop dat er meerdere spelers rondlopen daar die t echt zat zijn.


+: 2931
-: 0
R: 2655
Level 5
+1

Omo Golotosoroy botoyor :cry:+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+1

Gast doet al 2 jaar niks, welk salaris a m k


+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
+2
H09

De salaris die hij hoort te krijgen? hij heeft een contract getekend, presteert wel of niet je moet hem betalen.

Zijn contract loop af, kunnen we hem gratis oppikken goede winger voor op de bank.


+: 672
-: 0
R: 1961
Level 5

Vallah diegene die in het bestuur zitten hepsi piskopat. Contract betalen vriend schaam je man tering hè je bent een fucking grote club maar zo laat je zien dat je verdomme fc Dönerspor bent ofzo


+: 878
-: 0
R: 1874
Level 5
+1

Hoe meer voetballers klagen bij FIFA, hoe erger de situatie gaat worden bij bjk.. ik steun hem volledig hierin..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen