'Feyenoord en Kökcü akkoord over contract tot medio 2023'


oko
Orkun Kökcü lijkt zijn contract bij Feyenoord te gaan verlengen, zo meldt Voetbal International.

De talentvolle middenvelder werd eerder dit seizoen nog in verband gebracht met Besiktas en diverse clubs uit Europa, maar de Rotterdammers houden hem naar verwachting binnenboord.
 
Zaakwaarnemer Ali Dursun werd dinsdagochtend gezien bij De Kuip. Samen met de vader van Kökcü verliet de belangenbehartiger het stadion. Het is geen geheim dat Feyenoord graag langer door wil met de achttienjarige middenvelder. 
 
Hij wordt gezien als een van de grootste talenten uit de opleiding en kwam al regelmatig in actie in het eerste elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. De huidige verbintenis van de in Haarlem geboren middenvelder loopt af in de zomer van 2020. 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

En Bjk was er zo zeker van dat ie voor hun zou kiezen..


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

Over een paar jaar speelt die waarschijnlijk in een topcompetitie en dan ga ik Umut Güner op een nare manier herinneren.+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

En je lijst met gehate mensen groeit :-*


+: 23
-: 0
R: 110
Level 3
T32

Had hem er mooi ingeschoten laatst. Zaten heb anlamazdim wat Vilhena daar basis speelt. Ook voordat Orkun in the picture was.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen