Doelman Loris Karius flopt volledig bij Besiktas


karius
Loris Karius werd begin dit seizoen met veel hoop gehuurd van Liverpool.
De Duitse doelman moest doelman Fabri doen vergeten, maar tot op heden is dit hem helemaal niet gelukt. Sterker nog, hij presteert dramatisch bij Besiktas. De 25-jarige doelman heeft in 26 wedstrijden 37 doelpunten ontvangen.
 
“Ik dacht dat Besiktas voor hem een goede therapie zou zijn. Besiktas heeft goede supporters en de sfeer is geweldig. Na de trauma in de Champions League met Liverpool, was Besiktas een perfecte plek om te rehabiliteren. Ik wil het niet hebben over zijn uitgangsleven, maar hij wordt in zijn vrije tijd heel vaak buiten gezet bij uitgaansgelegenheden. Wat hij in zijn vrije tijd doet mag hij zelf weten, maar dit mag geen invloed hebben op zijn performance. Trainer Senol Günes gaf het gisteren al aan. Hij kan zich niet volledig inzetten voor Besiktas. Fabri zat te janken op het veld. Als Senol Günes het besluit heeft gegeven dat Besiktas Karius moest halen, is dit een grote fout. Waarom is Tolga uit de selectie gezet? Stuur hem dan weg of laat hem anders spelen. Je bent toch niet verplicht om dit aan te zien. Besiktas heeft een probleem in het doel.”, aldus Mehmet Demirkol, sportcommentator van BeINSports
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
H09

Wat een matige keeper is dit zeg, zelfs Serkan kirintili is beter. Hij is alleen naar Liverpool, omdat Klopp het heel erg wou anders was hij nog steeds in Duitsland.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Hij speelde een belangrijke rol in het behalen van de CL-finale, maar die finale heeft hem de das om gedaan. Het zit mentaal bij hem en bij ons is het probleem niet opgelost. Beste is dat we hem laten gaan, Fabri mag terugkomen.+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Karius heeft zijn handen en voeten in Engeland achtergelaten. Wat is hij slecht zeg. Slechtste buitenlandse keeper die de Turkse competitie ooit heeft gekend. Karius mag de ballen likken van Fabri.


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6

Kaleyesüs, wegsturen in de zomer.

Fabri kan teruggehaald worden.


+: 1349
-: 0
R: 1584
Level 5
+1

Wat zien jullie in Fabri? Diezelfde keeper die niet eens 2de keeper kon worden bij een degraderend Fullham willen jullie in doel?


+: 2649
-: 0
R: 10102
Level 5

Sommige keepers passen gewoon beter bij een bepaalde club. En fabri past gewoon bij besiktas.

Karius mag gewoon weggaan!+: 1018
-: 10
R: 2633
Level 5

@Suleyman:

Ik geef je gelijk. Gebrek aan beter voor dat budget door onze huidige scouts


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+1

Karius kent iedereen len, Muslera kent helemaal niemand len

Dat sommigen dat als argument gebruikten... Sommige "actrices" zijn ook erg bekend, maar niet om de beste redenen.


+: 1018
-: 10
R: 2633
Level 5

Fabri heeft op zich een goede reactievermogen , maar maakt soms hele domme inschattingsfou ten.

De 2 belangrijkste:

De kapbeweging tegen Lyon (www.youtube.com/.../)

Niet uit de goal komen toen Gomis een lange bal kreeg. Vervolgens haalde Tosic hem neer en kreeg rood en een penalty tegen (youtu.be/Z-azHFriseE?t=309)


+: 23
-: 0
R: 110
Level 3
T32

Vind fabri ook bij Bjk passen. Ne isin var fullham de

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen