Quaresma: "Ik begin het een beetje zat te worden"


q7geel
Ricardo Quaresma, de sterspeler van Besiktas heeft na het gewonnen duel tegen Konyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben veel kansen gecreëerd. Wij hebben helaas veel doelkansen gemist. Na de 2-2 hebben wij alles gedaan om te winnen en dat is ons ook gelukt. Wij hebben verdiend gewonnen. Wij moeten ons nu per wedstrijd gaan concentreren. Wij moeten nog veel wedstrijden spelen. Vandaag hebben wij gezien dat onze supporters niet achter ons staan. Onze supporters moeten ons meer gaan steunen. Als een schip moet zinken, dan moeten wij met zijn allen gaan zinken. Ik vertrouw op mijn elftal en trainer. Als iets niet goed gaat, dan zijn er meestal meerdere personen schuldig. Ik begin het een beetje zat te worden van persoonlijke aanvallen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6

Wij zijn jou allang zat, kimin umrunda aq


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Hahaha gecmis olsun niffo+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Nou heel simpel vriend. Dan donder Je toch lekker op. Probleem opgelost. Jij blij wij blij.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+2

Bjk had toch zulke goede loyale fans ? ne oldu birden amk.. De aap is uit Bjk zn mouw gekropen en zit op zn hoofd..


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6

Sen konusma soner


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

BRO ALBA IS IN DA HOUSE !+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Onze fans zijn loyal aan de club, niet aan passanten. Zeker niet aan passanten die de boel bedriegen, en dat gebeurt nu met Fiko en Senol.

Een huwelijk heeft goede en slechte momenten maar trouw moet van 2 kanten komen. Senol ging vreemd achter onze rug en wil nu van 2 walletjes eten terwijl hij vorig jaar nog zei dat hij dat nooit zou doen.

We zijn geen Gs fans die het stadion leeg lieten en Terim groter maken dan de club.. We weten allemaal hoe vaak Terim moest oprotten bij jullie en weer als redder terug werd gehaald.

Sen anlamazsin

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen