Şenol Güneş: "Ik ga nergens heen!"


senolgunesboos
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas was witheet na het gewonnen duel tegen Konyaspor. Hij deed de onderstaande uitspraken.

Şenol Güneş:
"Sportcommentatoren hebben het steeds over dat ik vanwege geld niet vertrek. Mijn eer is belangrijker dan geld. Ik snap niet dat de supporters de spelers uitjoelen. Ik ga straks weg, maar deze spelers blijven hier. Vandaag hadden wij 7-2 kunnen winnen. Wij hebben veel doelkansen gehad. Ik mis toch niet de kansen die de spelers krijgen of als de doelman een schot doorlaat? Wij zijn 2 keer kampioen geworden en het afgelopen seizoen konden wij ook kampioen worden. Het past niet bij Besiktas om als derde te eindigen. Als ik Tolga Zengin tot mijn beschikking had, liet ik hem gelijk spelen. Karius heeft talent, maar het is niet gelukt met hem. Hij gedraagt zich niet als een onderdeel van dit elftal. Hij heeft geen passie. Ik ga het Turks elftal opzetten, maar zal hier de benodigde personen bij betrekken. Ik ga twee wedstrijden het Turks elftal coachen en daarna kom ik gewoon terug."
 
Japanse journalist:
"Wij zijn als Japanners gek op jou. Wij zien jou als de beste trainer van Turkije."
 
Şenol Güneş:
"Je moet dat soort dingen niet zeggen. Sommige mensen kunnen daar last van krijgen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Erg dit

Voor Gunes hadden we in 20 jaar 2 kampioenschappe n en 0 Europees succes

Met Senol 2 kampioenschappe n en beste Europese periode ooit waar we gelijkwaardig waren aan Europese subtoppers als Spurs,Napoli,Po rto,Benfica,Mon aco,Arsenal etc.

Europese records gebroken voor Turkije

En dit met alle veranderingen in de selectie waar constant de beste spelers vervangen moesten worden.

Na de winterstop hebben we 5x gewonnen en 3x gelijkgespeeld.

En dan gaat hij straks zo een afscheid krijgen..

Heel jammer dit


+: 169
-: 0
R: 820
Level 4

Het gaat gewoon niet meer met Senol. Ik zie hem ook niet echt proberen. Wenger heeft ook hele mooie jaren gehad met Arsenal maar hij heeft de afgelopen 10 geen moer kunnen winnen, buiten community shield of wat dan ook. We moeten gewoon verder kijken om door te groeien.+: 1018
-: 10
R: 2633
Level 5
+1

Je mist niet de kansen, maar je beslist wel wie er wel of niet spelen. Je laat suicide Necip weer spelen die bijna een penalty veroorzaakte


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dan ontvoeren ze gewoon je b!tch mr Senol.. Ze moeten je niet !


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Als je nog steeds niet begrijpt waarom de supporters de spelers uitjoelen, weet ik het ook niet meer. Zelf maakt die Karius in de media met de grond gelijk maar als de supporters hem uitjoelen, is het een probleem voor hem. Hij is nota bene zelf een keeper geweest, hij weet beter dan ons allemaal hoe het is. Je hebt een gehuurde keeper die waarschijnlijk teruggaat, waarom zou hij zijn best moeten doen tot de zomer als de trainer zo over hem praat? Tolga yi da gorduk. Als je Tolga en Necip niet oproept voor het Turkse elftal, zul je wat te horen krijgen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen