Ljajic: "Ik hoop dat ik bij Besiktas mag blijven"


ljajicdorukhan
Adem Ljajic, de sterspeler van Besiktas heeft na het gewonnen duel tegen Konyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben goed gespeeld. Wij hebben 2 goals gescoord en wij hadden alle controle in eigen handen. Wij hebben hierna veel kansen gehad om meer doelpunten te scoren, maar onze tegenstander heeft de stand gelijkgetrokken. Ik ben echt blij dat wij een late treffer hebben gevonden. Ik hoop dat ik bij Besiktas mag blijven. Ik ben hier heel gelukkig. Ik hoop dat ik hier mag blijven voetballen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Ik hoop het ook..

Met Ljajic en Burak is de nr 10 en nr9 positie in ieder geval goed bezet..


+: 169
-: 0
R: 820
Level 4

Ik hoop natuurlijk dat we Kagawa en Ljajic halen. Maar het kan ook zomaar zijn dat ze geen van beide halen dat is ergste scenario.

Kagawa moet je hebben als reserve of zoiezo op de basis. Onze reserve is shit, en als een grote club moet je gewoon ook goeie reserve spelers hebben.+: 672
-: 0
R: 1961
Level 5

Ljajic heeft toch onze contract staan dat als die een x aantal wedstrijden speelt dat BJK hem verplicht is te kopen of niet? Zo iets had ik namelijk gehoord toen die naar ons kwam. Die gozer is gewoon geweldig doet me beetje denken aan Delgado


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

We moeten in de top 2 eindigen of hij moet in 25 wedstrijden minimaal 45 minuten hebben gespeeld. Hij zit nu op 20 wedstrijden.


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Aan de ene kant wil ik dat die blijft, want het is echt een hele goede speler en met de juiste spelers om zich heen kan hij de ploeg dragen. Maar aan de andere kant kunnen we niet 6.5 miljoen betalen voor 1 speler, want er is weinig geld beschikbaar. En heel wat spelers moeten vervangen worden. Ik heb er ook geen vertrouwen in dat de huidige transferteam met weinig geld de ploeg kan versterken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen