Bijna officieel: Şenol Güneş neemt ontslag bij Besiktas


sondakika
Het is bijna zover.
Şenol Güneş heeft na het competitieduel tussen Besiktas en Konyaspor afscheid genomen van de Besiktas supporters. De Turkse trainer werd gedurende wedstrijd uitgenodigd om zijn ontslag te nemen door de Besiktas supporters en hij lijkt hier gehoor aan te geven. Na het eindsignaal ging Şenol Güneş met zijn spelers naar de middenstip en zwaaide vervolgens naar de Besiktas supporters. Veracht wordt dat hij straks zijn ontslag gaan indienen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 2649
-: 0
R: 10102
Level 5

SENOL ISTIFA :prote:


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Dit is niet hoe hij afscheid had moeten nemen, ik verwacht dat hetzelfde met Fikret Orman gaat gebeuren. Maar hier hebben ze zelf voor gezorgd. Jammer.+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Eigen schuld, hij is niet dom

Dit had hij kunnen weten..

De fans zijn deze spelletjes zat en hij doet er aan mee

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen