Besiktas brengt bod van 2 miljoen euro uit op doelman Volkan


aba
In de zoektocht naar een vervanger van Karius is Besiktas uitgekomen in Istanbul bij Volkan Babacan. 

Bij Besiktas dachten ze met Loris Karius de keeperproblemen hebben opgelost, maar het bestuur is niet tevreden met Karius. Ze willen Volkan Babacan als concurrent halen voor Karius.
 
Volgens Turkse pers heeft Besiktas inmiddels een openingsbod bij Basaksehir gedaan van 2 miljoen euro. Er is een grote kans dat Basaksehir en Volkan uit elkaar gaan. De ervaren Turkse doelman heeft dit seizoen geen enkel wedstrijd gespeeld in de Super Lig. De doelman heeft vier wedstrijden gespeeld in de Turkse beker.
 
Mert Gunok heeft Babcan doen vergeten bij Basaksehir. De 30-jarige Babacan keepte eerder bij Manisaspor en Fenerbahce.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 453
-: 90
R: 945
Level 4
H09

bu transfer olur


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6
+1

Mert is zo goed begonnen aan het seizoen waardoor Volkan overbodig is geraakt. Terwijl hij de voorgaande jaren altijd goed gekeept heeft.

Als concurrent van Karius lijkt misschien handig, maar zo zit je Utku weer zwaar in de weg. Die moet dan verhuurd worden.

Maar eerlijk gezegd ben ik Karius wel zat, beter dat we Fabri terughalen en Utku als tweede keeper maken.

Karius terugsturen.+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

La alba ben de laatste tijd wel vaak met je eens. Inderdaad ik ben Karius ook zat. Karius een matige keeper. Terugsturen en Fabri weer terughalen.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

We hebben een rb,lb,dmf,cv en 2 vleugelspelers nodig maar we zullen wel 2 mil neertellen voor de reservekeeper van Basaksehir.

Welke idioot verzint deze sh.t


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6
+1

Ik laat liever Utku spelen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen