“Ik denk dat het nuttig zal zijn dat als ik hier blijf”


senolguneslacht
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas en de bondscoach van Turkije heeft zojuist de onderstaande uitspraken gedaan tijdens een persconferentie.
“Als ik nu zou vertrekken, gaan zeggen dat ik Besiktas achterwege heb gelaten. Als ik blijf zien ze mij ook als de schuldige. Ik denk dat het nuttig zal zijn dat als ik hier blijf. Als ze zeggen dat ze alvast iemand naast mij willen plaatsen, ga ik hier ook mee akkoord. Als hij maar een toegevoegde waarde heeft. Ik heb de afgelopen 4 jaar veel geleerd bij Besiktas. De verwachtingen waren groot. Soms moet je afscheid nemen van elkaar. Het belangrijkste is dat je in goed overleg uit elkaar gaat. Als de voorzitter het geschikt vindt om mij te ontslaan, dan mag hij dat doen. Fikret Orman heeft gezegd dat ik met de TFF mocht spreken. Ik vind het niet goed om zowel Besiktas als het Turks elftal te trainen. Ik zal tot de dag dat ik ga vertrekken met dezelfde motivatie gaan werken als in het begin.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1537
-: 0
R: 3321
Level 5

Pak nog even die 3m euro salaris bij BJK en dan opzouten om Turkse nationale ploeg te verneuken met spelers zoals Caner, Necip felan.


+: 169
-: 0
R: 820
Level 4

Vertel me, wie moet hij dan laten spelen volgens jou? Ja, Necip en Caner zijn gewoon shit. Moet hij Sener en HAK laten spelen? Die twee spelen als kip zoder koppen. Verder zijn er geen spelers van FB die goed genoeg zijn voor het elftal. Mehmet Topal verpest het zovaak daar achter, maar dat is ook omdat ze die sukkel op CV zetten en dan vraag je om problemen.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Adami zoruna isinde tutuyorlar yav.. Hij wil gewoon niet meer. Snap dat toch eens jongens een beetje grote club had m allang de zak gegeven..


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

De eerste de beste puntverlies gaan de fans om zijn ontslag roepen

Deze situatie is onhoudbaar en dat moet Senol hoca weten

Zo gaat hij straks niet het mooie afscheid krijgen die hij verdient..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen