“Als Mircea Lucescu naar Besiktas komt, dan ….”


mehmetdemirkol
Mehmet Demirkol, sportcommentator van Beinsports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Besiktas moet verder gaan met een trainer die potentie heeft. Ik heb veel dingen van Fikret Orman bekritiseerd, maar hij heeft ook veel goede dingen gedaan. Hij heeft een prachtig stadion laten bouwen. Hij heeft altijd gewerkt met trainers die positief voetbal liet spelen. Samet Aybaba, Slaven Bilic en Şenol Güneş lieten Besiktas altijd mooi voetbal spelen. Ze hebben ook hele grote fouten gemaakt. Ze moeten een trainer laten komen die het huidig spel van Besiktas verder moet laten spelen en geen eigen systeem moet bedenken. Mircea Lucescu kan eisen dat hij zijn eigen systeem wil laten spelen. Misschien kan hij ook succesvol worden. Als Mircea Lucescu naar Besiktas komt en de supporters niet tevreden kan houden, zal dit het bestuur enorm schaden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (20) 


+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Opdonderen met Lucescu!!!!!!!! !!!! Liever Sergen, Mehmet Ozdilek of Okan Buruk dan die geldwolf Lucescu.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Buruk niet, Ozdilek niet, Sergen of Guti mag.. Offff… Abdullah Avci+: 9
-: 10
R: 76
Level 2

- sergen is fenerli
- Mehmet ozdilek en Okan buruk zijn gsli

Als je nu nog een domme opmerking durf te maken met mehmet en sergen is bjkli dan weet ik al wat jou mind is bjk heeft een trainer nodig die echt voor bjk is en die alles ervoor gaat doen om bjk te weer laten stijgen


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Opties
- Tamer Tuna: heeft met Şenol gewerkt, is Turks en jong
- Sergen: trouwe BJK supporter, 'jong' en Turks
- Guti: Jong, heeft met Şenol als laatste assistent gewerkt maar buitenlands

Tamer en Guti lijken mij nog wel flexibel in omgang met het bestuur maar Sergen vertrekt als hij wrijving heeft met het bestuur. Die heeft zijn vrijheid nodig.

Bilic hoor ik ook maar dat is een slechte keuze. O dönem bitti. Vooral gezien hij doodleuk naar West Ham vertrok terwijl BJK in de race was.


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6
+1

Guti per direct trainer maken, kijken wat hij ervan kan en als het ergens op lijkt ook volgend jaar doorgaan met hem.

Sergen als tweede optie als Guti niets wordt, want er is Guti iets beloofd en zo’n persoon wil en ga je niet teleurstellen.

Guti kan een Solskjær effect hebben bij ons.

Ik hoop dan wel dat hij die Quaresma, Caner en een paar andere imbecielen laat banken en/of uit de selectie zet.

Oğuzhan kunnen we in ieder geval terug winnen met Guti.

Ik ben absoluut tegen de komst van Lucescu of Bilic. Laatstgenoemde verkoos destijds Pektemek voor Cenk en Veli voor Oguzhan. Dus die wil ik er absoluut niet bij. En die Roemeen kan beter met pensioen.

Ya Guti, ya Sergen, bunlardan başkası yalan.


+: 5076
-: 0
R: 6091
Level 5

Sergen Besiktasa yakisir maar sowieso geen Lucescu of Bilic :P+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Tenzij Guti of de volgende trainer anders gaat spelen, is Oguzhan's periode bij ons voorbij. Want Dorukhan is niet meer uit de basis weg te denken en die twee op het middenveld gaat niet werken in dit systeem. Hoe dat wel kan werken is een 4-3-3 opstelling met een driemandsmidden veld met de punt naar achteren, zoals ze in Nederland spelen.

Transfer
Dorukhan-Oguzhan

Zoiets. Met een type Fernando achter deze twee. Ljajic kan je op links zetten in een Olcay-rol, als die blijft. En dan een atletische speler op rechts, geen Lens en zeker geen Quaresma. Een fitte Gokhan Tore zou heel mooi zijn, maar dat is een heel groot vraagteken.

Fabri
Douglas-Vida-Mirin-Transfer
Badji
Transfer-Dorukhan-Oguzhan-Ljajic
Burak


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Badji? :facpal:

En jullie zien het nog steeds zitten in Oguzhan, onbegrijpelijk.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Aan je reactie is te zien dat je Badji nooit of niet vaak hebt zien spelen. Het is een goedkope optie en daarnaast is het gewoon een hele goede voetballer. Je moet kijken naar de kwaliteiten van de speler, niet naar het niveau van de club waar hij speelt. Kun je ook vertellen waarom je hem niet wilt?

We zien het zitten in Oguzhan omdat we weten wat hij kan en dat heeft hij eerder laten zien. Pogba kon er ook niks van onder Mourinho, nu laat die weer zien waarom hij deel uitmaakte van de wereldkampioen. En dan vergelijk ik niet hun niveau, voordat je dat erbij haalt, maar de situatie waarin ze zitten. Oguzhan is echt niet opeens het voetballen verleerd, intern is er iets gaande wat de buitenwereld niet weet.


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6

BJK1903Kartal,

Dat jij Oguzhan zo makkelijk weg kan doen, terwijl hij echt een kind van de club is, zegt veel over jou.

Je was een Tolgay-fannetje , maar scheldt hem nu vierkant uit. Oguzhan zou nooit zulke uitspraken doen noch zo’n transfer maken.

Oguzhan heeft jaren laten zien wat hij kan, vorig jaar iets minder gespeeld en dit jaar heel slecht mede door Senol. Maar dat je hem dan zo snel kan wegzetten, ongelofelijk.

Nu zit je ook Badji te kleineren, vorige keer deed je dat bij Mensah. Ik snap je niet, wil jij Busquets of Kroos zien of zo?

Bona,

Oguzhan krijgt nu helemaal geen minuten, dat zal bij Guti of Sergen veranderen.+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Het duurde maanden voordat hij ervan overtuigd was dat de salarissen niet werden betaald, nu zal het weer een tijdje duren voordat hij doorheeft dat er helemaal geen geld beschikbaar is en dat we het moeten doen met dit soort spelers.
:lol:

Zoals ik al zei, als er geen systeemverander ing plaatsvindt, zal Oguzhan ook onder Sergen en Guti niet veel spelen. Tenzij zij er voor kiezen om Dorukhan op de bank te zetten.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Badji heb ik zo vaak zien spelen, hij is een houthakker die voetballend heel matig is. Heeft niks met zijn clubs te maken.

Snel afscheid van Oguzhan? Die jongen is al 2 jaar spoorloos en daarvoor ook alleen tegen de mindere ploegen goed. Europees of in de derby´s nergens te bekennen. Kind van de club? Kind van 2,5 mil per jaar in de vuilnisbak. Necip is pas een kind van de club, moet ik nu ook fan van hem worden?

Het zegt veel over jou dat je persoonlijk gaat worden Albatros, een normale discussie is blijkbaar niet mogelijk.

En dat van een gast die hier op Jermaine Lens zit te geilen terwijl die er niks van bakt.. niet net de betweter uit gaan hangen aub. Discussieer gewoon op een normale manier, ik ben je kleurgenoot. Ik ging al naar Inonu toen jullie nog in de luiers zaten.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Houthakker die voetballend heel matig is? Volgens mij heb jij een andere Badji zien spelen. Maar laten we zeggen dat dat zo is, waarom ben je dan tegen Mensah? Is dat ook een houthakker die voetballend matig is?

Kind van de club is inderdaad geen geldige reden om iemand te behouden. Zoals je zelf al zegt, dan zou Necip tot het einde van zijn carriere bij ons moeten spelen en ik ben hem liever vandaag kwijt dan morgen. Oguzhan moeten we niet zo snel afschrijven omdat we weten wat hij kan en hij is nog maar 26. Laten we eerst kijken hoe hij presteert met een andere trainer, verkopen kan altijd nog want hij staat tot 2022 onder contract. Ik snap overigens niet wat je wilt zeggen met je laatste zin, maar goed.


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6
+1

Dan moet je ook niet boos worden op Tolgay als hij zulke uitspraken doet, ook niet beledigen voor durumcu etc. Het speelt degelijk een rol dat Oguzhan een kind van de club is, maar dat is inderdaad niet voldoende. Je moet ook talent hebben, dat heeft Oguzhan. Hij heeft laten zien wat hij kan.

Oguzhan is met Talisca voor zich kapot gemaakt, met Ljajic zou het misschien beter gegaan zijn, maar heeft daar niet de tijd en ruimte voor gekregen.

Oguzhan was samen met Sosa en Gomez de belangrijkste schakels in het kampioensjaar.

Volgens mij had hij toen 8 doelpunten en 8 á 9 assists. Doe dat maar na als CM.

Het jaar erop, zelfs met Talisca, had hij nog steeds 5/6 doelpunten en 7/8 assists (alleen in de competitie al).

Vorig jaar heeft een matige spits het ook verpest voor hem, zoveel passes van Oguzhan op Negredo die niet werden afgemaakt. Maar ja.

Oguzhan in vorm bu ligde butun orta saha oyunculari sker. Wat heb ik genoten van hem.

Ik heb nog steeds liever Lens dan Quaresma, al hadden we Erkan Kaş op de flank, had ik hem liever.

Quaresma zijn speelstyle is k4nkrverwrkkend . En heeft een kut mentaliteit, maar volgens jou mag die nog blijven zolang die niets verknalt voor ons. Al vraag ik me dan wel af, wat die dan nog moet verknallen voor ons.

youtu.be/cS5n_Rpv4P4

De mooiste 12 minuten van je leven heb ik je geschonken, als je die video uitkijkt natuurlijk.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Jullie blijven maar zeggen ‘snel afschrijven’ maar hij bakt er al 2 jaar niks van. Ik ben de eerste die zou willen dat hij de sterren van de hemel speelt maar ik geloof er niet meer in. Hij kan met zijn puberlichaam gewoon geen middenveld dragen. Kijk wat een verschil nu zo een Dorukhan daar speelt.

Bona: Badji is een houthakker, Mensah niet. Dat is een goede cm maar erg nonchalant. En we hebben geen cm nodig maar een vervanger voor Atiba, en Mensah is dat zeker niet.

En Alba, ook van mij mag Quaresma vertrekken maar Lens is geen waardige vervanger. 2 mil per jaar voor die gast is weggegooid geld.+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Wat jij nog steeds niet lijkt te begrijpen is dat Oguzhan ook in zijn beste 2 seizoenen een 'puberlichaam' had.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Jawel, maar wat jij niet blijkt te beseffen is dat Atiba toen op zijn top was en alles voor hem dicht liep. En dat was in het jaar met Sosa. Het jaar daarop was Oguzhan al minder en minder aan het worden.

Het is geen 10 en voor 8 heeft hij een nieuwe Atiba naast zich nodig maar Dorukhan is de toekomst niet hij.. Exit


+: 672
-: 0
R: 1961
Level 5

GUTI zou perfect zijn nerde o gunler


+: 1018
-: 10
R: 2633
Level 5

Zijn imago bij de Turken is momenteel niet bepaald positief. Bij slechte resultaten bij BJK zullen de resultaten van het nationaal elftal elke keer erbij gehaald worden. Dan zullen beide partijen weer een deja vu beleven+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Het wordt Guti of Sergen. Lucescu is onzin.. Lucescu is ook veel te duur waarom zouden we dat nu doen.

Guti mag het per direct overnemen van mij.. Als Senol hoca nog eervol afscheid wil nemen moet hij niet lang meer wachten, maar hij heeft nog geld tegoed.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen