PSV’er Isimat Mirin alweer afgeschreven bij Besiktas


isimatmirin3
Isimat Mirin kwam in de winter met veel hoop over van PSV naar Besiktas, maar het lijkt erop dat zijn tijd alweer erop zit in Istanbul.
Althans, dat meldt Takvim. De Franse verdediger maakte veel fouten tijdens de derby tegen Fenerbahçe en zou daarom geen speelminuten hebben gekregen tegen Kayserispor. Sterker nog, volgens het bericht heeft het bestuur van Besiktas Isimat Mirin op de exit-lijst gezet en wil men hem al in de zomer verkopen. 
 
De 27-jarige Isimat Mirin heeft tot medio 2022 een doorlopend contract bij Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1232
-: 0
R: 1517
Level 5
+3
38

Wat verwacht je van hem ? hij heeft Besiktas amper wat gekost.

Besiktas zal gewoon winst op hem maken.

Overigens heeft Marcao meer fouten gemaakt dan Isimat, kodumun mali Marcao. bikmaya basladim ibneden


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+1

Kijk.. Dit is nou een goede reactie petje af..

Media in Turkije is echt triest.. Sommige spelers worden overdreven de hemel ingeprezen en anderen onterecht de grond in geboord.

Mirin vond ik juist verrassend goed presteren en een goed duo vormen met Vida na de winterstop. We kregen veel minder goals tegen en hebben nog niet verloren. Tegen Fener in de 2e helft schoot hij elke bal de tribune in maar een echte fout heeft hij niet gemaakt.. Had zelfs een paar goede blocks en intercepties. Dat het 3-3 werd lag zeker niet aan hem maar meer aan de gemakzucht van het hele team en Senol hoca die er niks aan deed..

Tegen Kayseri speelde hij niet door een blessure+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Ik heb hem in die 2 seizoenen bij PSV nooit zoveel ballen zien wegtrappen als tegen Fener. Het is juist een verdediger die soms te veel zelfvertrouwen heeft, dus ik heb geen idee waar dat door kwam. Maar dit lijkt me een verzonnen verhaal. Hij is goedkoop gehaald, hij heeft geen hoog salaris en het is geen slechte verdediger. Zelfs als hij niet meer in de basis zal staan, kun je hem nog altijd op de bank houden.


+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Hier geloof ik geen ruk van.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen