Domagoj Vida blijft in vizier van AS Roma


vida
Domagoj Vida blijft de Italiaanse media bezighouden.
De centrale verdediger van Besiktas staat nog altijd op de transferlijst van AS Roma en er is een grote kans dat hij na de zomer ook naar Italië gaat vertrekken. Althans, dat meldt de Italiaanse media. AS Roma gaat in de zomer afscheid nemen van Juan Jesus en Federico Fazio en de volgende spelers kunnen hun opvolgers worden: Matheus Guedes, Armando Izzo en Domagoj Vida. 
 
Besiktas wil ongeveer 10-12 miljoen euro voor Domagoj Vida. De speler uit Kroatië heeft tot medio 2022 een doorlopend contract bij Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6
+1

Ik blijf erbij dat we hem moeten verkopen. We zitten niet in een situatie waarin we een verdediger 3-3.5 miljoen per jaar kunnen betalen en er is geld nodig in de zomer, want de selectie gaat op de schop.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Boven de 10 mil wel maar anders niet..

We hebben al zoveel kwaliteit verloren en volgend seizoen zullen Atiba, Quaresma en waarschijnlijk ook Adriano vertrekken en is er nog meer kwaliteit weg. Gonul is ook 34 dus dat loopt ook aan het einde..

Nee Vida moeten we niet zomaar wegdoen.

Jij wil dat Orman vertrekt.. Ik wil juist nu dat Orman blijft om dit wat hij heeft veroorzaakt op te lossen en de selectie weer op al die plaatsen aan te vullen met Besiktas waardige spelers.

Karius - Gonul, Mirin, Vida, ??? - Dorukhan , ??? - ???, Kagawa? , Ljajic - Burak+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Waarom zou ik er in moeten geloven dat de mensen die verantwoordelij k zijn voor deze selectie, dit probleem zouden kunnen oplossen? Als Orman mensen als Torunogullari en Altinsay terughaalt, prima, maar dat gaat niet gebeuren en daarom wil ik ook dat die vertrekt. Uiteindelijk zullen het weer Umut en Metin zijn die het moeten doen.


+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Ik ben van mening dat hij moet blijven. Achterin zijn we al niet goed. Slechte keeper backs zijn niet te vertrouwen. Vida is de enige speler die we niet moeten verkopen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen