“Ik zie geen redenen meer dat Şenol Güneş als trainer van Besiktas moet blijven”


serkanrecber
Serkan Reçber, sportcommentator van TRTSPOR heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Senol Günes.
“Veel Besiktas supporters zijn een beetje boos op Şenol Güneş. Ik zie geen redenen meer dat Şenol Güneş als trainer van Besiktas moet blijven, want hij heeft voor het Turks elftal gekozen en is niet meer gemotiveerd om als trainer van Besiktas verder te gaan. Als ik hem was had ik mijn ontslag al ingediend. Want elke keer dat Besiktas nu punten gaat verliezen, gaan de Besiktas supporters Şenol Güneş protesteren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Een beetje serieuze club zou Senol allang ontslagen hebben.. Zelfs wij zien dat het niet meer gaat werken en als ie blijft het Bjk Europees voetbal gaat kosten..


+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Zo snel mogelijk opdonderen Güneş en neem Orman mee.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen