Besiktas lijdt weer puntenverlies: Gelijkspel tegen Kayserispor!


senolgunes2
Besiktas heeft zaterdag gelijkgespeeld tegen Kayserispor.
Het werd 2-2 voor de ploeg van trainer Senol Günes. Na het 3-3 gelijkspel tegen Fenerbahçe was dit weer een grote dreun voor Besiktas voor het race om het kampioenschap. Ondanks dat Besiktas via Atiba op voorsprong kwam, wisten Artem Kravets en Deniz Türüç in de tweede helft Kayserispor op een 2-1 voorsprong te brengen. In de 76e minuut werd een doelpunt van Şamil Çinaz door het VAR systeem afgekeurd, en wist Caner Erkin in de blessuretijd alsnog de 2-2 te maken. 
 
Besiktas komt hierdoor op 41 punten en blijft derde. Kayserispor heeft 32 punten en staat zevende.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 2649
-: 0
R: 10102
Level 5
+1

Ik ben het beu om constant hetzelfde te zeggen over senol gunes. Zijn wisselbeleid slaat echt op niks! Het was in mijn ogen gewoon een verdiende overwinning voor kayserispor. We hebben gewoon met geluk gelijk gespeeld. Kayserispor speelde beter voetbal en hadden de betere kansen. En nadat dorukhan eraf kwam waren wij nergens meer te bekennen.

Dat senol gunes niet is ontslagen door het bestuur is gewoon schandalig! Hij laat ons midden in het seizoen achter voor het nationale elftal en dan mag hij zijn job blijven uitoefenen? Wat een laffe bestuur! Zet guti gewoon aan het roer tot het einde van het seizoen!


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Ik kon alleen de 1e helft zien maar ik denk niet dat ik iets gemist, heb me in de 1e helft al kapotgeërgerd.

Als je Güven perse wil laten spelen, laat m af en toe invallen als spits want op links is het een ramp.

Daarnaast is iedere tegenstander lastig als je linksback Caner is. Die gast kan er echt niks van.

Seizoen is klaar, hopelijk zakken we niet verder weg dan de 3e plek.

Senol mag van mij per direct vertrekken want die is er allang niet meer bij met zijn hoofd.

Jammer want na de winterstop zijn we goed bezig maar vorige week hebben we het seizoen verkloot terwijl we Fener een historische pak slaag hadden kunnen geven+: 1537
-: 0
R: 3321
Level 5

Jullie zouden vandaag een historische pak slaag krijgen als de menselijke en technologische scheidsrechter (VAR) niet interfereerden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen