"5 jaar lang met een laag budget, want anders ..."


fikretormanagliyor1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik heb geen plannen om de voorzitter van de Turkse voetbalbond te worden. Ik wil mijn energie in Besiktas steken. De supporters hebben hoge verwachtingen, maar wij moeten minimaal 5 jaar lang een selectie opzetten met een laag budget. Dit is de harde waarheid. Als wij dit niet doen, zullen wij binnenkort voor de hele wereld voor schut staan. Dat Şenol Günes naar het Turks elftal gaat is heel normaal. Hij heeft 4 jaar lang voor ons gewerkt. Gordon Milne heeft 6 jaar gewerkt. Soms moet je afscheid nemen om verder te gaan. Wij kunnen nog 33 punten winnen. Als wij dit pakken, zullen wij 73 punten halen. In de eerste seizoenshelft hebben wij veel punten verloren. In het Vodafone Park hebben wij 2 keer verloren. Tegen Antalyaspor waar wij 6 doelpunten hebben gescoord hebben wij thuis verloren. Besiktas is een grote club. Er kan nog van alles gebeuren. Deze week zal een interessante week worden. Ik hoop dat wij de lachende partij zullen zijn."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

'Voor de hele wereld voor schut staan'. Dat staan we al, alleen heeft hij het nog niet door volgens mij. Heel de wereld heeft kunnen lezen dat spelers hun salaris niet krijgen, dat de club zich niet aan de afspraken houdt. Dat is erger dan dat je er 8 tegen krijgt van Liverpool.

En nu heeft die het over een laag budget, wat de 'harde waarheid' moet voorstellen, maar daar heeft die toch echt zelf voor gezorgd. Eerder hebben we het goed gedaan met een laag budget, maar toen hadden we mensen met verstand in het bestuur.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Het is nu echt over met bjk.. daar hebben we tot 2025 geen last meer van !+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+4

Hahaha nee jullie situatie is rooskleurig

Wacht maar als het kampioenschap uitblijft


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ja en dan ? worden we 2e strijden we volgend seizoen weer voor de kampioenschap.. Wij gaan dus echt niet de feda in he xD


+: 3184
-: 0
R: 5001
Level 5

Tiktok denk je dat galatasaray de Federal Bank is?
Hoe ga je Ndiaye, Onyekuru, Mitroglou etc vervangen?


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dezelfde vraag stelden ze me ook toen ik ver van te voren aangaf dat we Sneijder & co de deur uit zouden trappen..+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

GS wordt toch niet kampioen. Daar hebben we dan tot 2030 geen last meer van.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen