"Wij hebben drie maanden de tijd om een trainer te vinden"


fikretormandenkt1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Het was een mooie derby om te zien. Iedereen die de derby heeft gezien heeft genoten. Ik ben hier gekomen om de spelers te motiveren. Ik moet wel weer terug, want mijn zus wordt geopereerd. Onze taak is dat het team succesvol wordt. Onze trainer wordt de bondscoach van Turkije. Wij zijn ook bezig om een vervanger te vinden. Wij hebben 3 maanden de tijd. Wij moeten een trainer vinden die Besiktas waardig is en Besiktas aankan. Het moet een trainer zijn die visie heeft en Besiktas kampioen kan maken in Turkije en Europa. Wij hebben nog niets besloten."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6
+1

3 maanden tijd voor een trainer, maar je had ook langer dan 6 maanden voor een CAM. Die kwam in week 5 van het seizoen. Pezevnk, neem Senol mee en rotop.

Dat die Senol nog mag blijven, pff


+: 5215
-: 0
R: 8060
Level 5

Het is toch ook helemaal niet handig om Senol nu in het team te houden? Kans op kampioenschap is misschien nog maar net 10%. Ontsla Senol, zet je nieuwe trainer daar zodat je volgend seizoen soepeler kan beginnen.+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Senol kan die niet ontslaan, want hij heeft nog iets van 2 miljoen euro tegoed. Daarnaast denk ik dat Orman voor het bondsvoorzitter schap gaat en dan kan je beter een goede relatie onderhouden met je trainer.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

Een trainer die visie heeft en Besiktas kampioen kan maken in Europa en Turkije. We hebben ook een voorzitter nodig die visie heeft en die Besiktas kampioen kan maken in Europa en Turkije, maar Fikret Orman is dat niet. Je brengt Guti, overduidelijk met de reden om Senol op te volgen en nu durf je het niet meer aan om hem die functie te geven.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Laat toch is een keer zien dat je groot bent @bjk ..

Ze gaan nu 3 maanden weggooien en na 3 maanden een nieuwe trainer aanstellen die dan nog moet wennen etc en dan is het weer winter en kan je die trainer ook weer ontslaan.. Lekker bezigggg


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+1

Je bent in de war met Gs..

Wij ontslaan zelden trainers in de winterstop+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Kost een hoop centen.. Wat jullie niet hebben waarschijnlijk. .


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+1

Senol Gunes moe gewoon per direct naar milli takim en Guti hoofdtrainer worden

Het is toch maar een kwestie van tijd.. Bij elk puntverlies dat er nu nog gaat komen gaan de fans roepen om zijn ontslag


+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Gewoon opzouten met Güneş en tot einde van het seizoen kan Guti overnemen. Daarna gewoon Sergen binnenhalen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen