"Het lijkt erop dat Ljajic ook het komend seizoen bij ons zal blijven"


ljajicdorukhan
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Het lijkt erop dat Ljajic ook het komend seizoen bij ons zal blijven. In zijn contract staan er een aantal voorwaarden. Als die voorwaarden voldoen, gaan wij hem halen. Hij is een goede jongen met een goed karakter. Wij willen hem graag hebben. De clubs gaan het komend seizoen financieel kleiner worden. Wij moeten ook 30%/40% kleiner worden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Volgens mij ging zijn optie in als hij in 25 wedstrijden minimaal 45 minuten heeft gespeeld of als BJK in de top 2 eindigt. 2e worden we denk ik niet maar die 25 wedstrijden zal die wel halen, hij zit nu op 18 en er zijn nog 11 wedstrijden te gaan.

Zijn optie is 6.5 miljoen en we krijgen deze zomer nog de laatste termijn van Cenk, 6 miljoen. Daarmee kan je die betalen, maar ik weet niet hoeveel geld er nog overblijft.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Goed nieuws.. Naar een nr 10 hoeven we dus niet te zoeken

Wel naar een rb, lb, dmf, en 2 vleugelspelers

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen