"Toekomst van Kagawa bij Besiktas wordt in de zomer bekend"


kagawabjk3
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Kagawa moet nog meer spelen. Hij moet nog wennen aan Besiktas en wij aan hem. Daarna gaan wij een besluit nemen. Budget wordt zoals ik heb gezegd na de zomer kleiner. Wij moeten nogmaals een reorganisatie doorvoeren. Wij zijn niet in gesprek met Fabri en wij denken op dit moment hier ook niet aan."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Aangezien ze allemaal liegen is er dus wel een gesprek met Fabri, en dat juich ik zeker toe. Hij wilde dolgraag naar de PL maar het is niet geworden wat hij er van had verwacht. Ik denk dat hij zeker openstaat voor een terugkeer. Als Karius blijft, moet je hem overnemen voor 8.5 miljoen, dat is te veel geld. Fabri is op dit moment 3e keeper bij Fulham en ze gaan 99% degraderen, dus hij zal niet veel kosten.

Wat Kagawa betreft, ik denk niet dat hij gaat blijven als we niet minstens 2e eindigen. Sevilla en Monaco hadden al interesse. Sevilla zal in de zomer zeker weer terugkomen, dus ik schat de kans klein dat hij na de zomer nog bij ons speelt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen