Mircea Lucescu: "Besiktas? Alles is mogelijk"


lucescu2
Mircea Lucescu, ex-bondscoach van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Op dit moment kan er van alles gebeuren. Misschien ga ik na dit seizoen een club trainen. Misschien ga ik wel met pensioen. Ik houd alle opties open. Besiktas? Alles is mogelijk."
 
Na het vertrek van Şenol Güneş wordt oa. Mircea Lucescu genoemd als zijn opvolger bij Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 672
-: 0
R: 1961
Level 5

Als deze opa komt ga ik persoonlijk de voorzitter opzoeken en lesje leren


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Ze hebben Guti niet zomaar gebracht, blijkbaar zijn hem bepaalde beloftes gedaan. Dan moet je je ook houden aan de afspraken en hem het roer laten overnemen. Zijn aanwezigheid zal je ook de mogelijkheid geven om spelers binnen te halen die je anders niet had kunnen halen, bijvoorbeeld uit de jeugd van Real. Lucescu heeft ons niks meer te bieden.+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Lucescu is te oud

Guti is er idd niet zomaar.. Zijn naam wordt zelfs genoemd als hoofdtrainer bij Real Madrid dus geef Senol een hand en neem afscheid en laat Guti het overnemen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen