"Dat Şenol Güneş bondscoach zou worden was al een maand geleden bekend"


senolguneslacht
Gökhan Keskin, ex-bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Dat Şenol Güneş bondscoach zou worden was al een maand geleden bekend. De geruchten waren er. Als er ergens geen vuur is, komt er ook geen rook uit. Toen was er al sprake dat hij zowel Besiktas als het Turks elftal zou trainen. Şenol Güneş heeft al eerder als bondscoach van Turkije gewerkt. Hij heeft Turkije nummer 3 van de wereld gemaakt. Hij is twee keer kampioen geworden met Besiktas. Hij is een succesvolle trainer. Ik hoop dat alle partijen er profijt van hebben. 3-3 had echt niemand verwacht, vooral niet na de 3-0. Na de eerste helft had iedereen een monsterscore van Besiktas verwacht. Natuurlijk is de motivatie gedaald. Ik denk dat het kampioenschap tussen Basaksehir en Galatasaray zal gaan. Besiktas gaat natuurlijk door tot het einde, maar het zal echt niet gemakkelijk gaan."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Dat was al een maand bekend, maar voor de winterstop hadden ze al een akkoord voor de wedstrijden in maart. Direct daarna liet het bestuur van BJK weten dat ze Senol Gunes een nieuwe aanbieding hadden gedaan, en weer daarna riep Senol dat hij geen aanbieding heeft ontvangen van BJK. Dus wie moeten we nu geloven?

Ik denk dat het zo zit: het bestuur heeft dat bekend gemaakt omdat ze wisten dat Senol zou vertrekken en zo willen ze de supporters doen laten geloven dat ze er alles aan hebben gedaan om hem te behouden, maar zelf willen ze niet verder met hem. En Senol heeft gelogen door te roepen dat BJK hem geen aanbieding heeft gedaan, net zoals hij heeft gelogen dat er geen bod van de bond is binnengekomen, omdat hij niet de gebeten hond wil zijn. Kortom, iedereen probeert de schuld van zich af te schuiven. Het is geen geheim dat sommige bestuurders niet samen willen werken met Senol en Fikret Orman weet dit ook.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen