Besiktas gaat trainer uitzwaaien en heeft opvolging al geregeld


aserg
Besiktas heeft vandaag een akkoord bereikt met Sergen Yalçın en Alanyaspor.

Sergen Yalçın zal de nieuwe trainer van Besiktas worden. Verwacht wordt dat het nieuws binnenkort officieel bekend zal worden gemaakt. Sergen Yalçın zal tot eind dit seizoen de trainer van Alanyaspor blijven, maar na dit seizoen maakt hij een overstap naar Besiktas. Vandaag kwam het bericht dat Senol Gunes officieel bondscoach van Turkije is geworden. De ervaren trainer gaat per 1 juni 2019 aan de slag als bondscoach.
 
Sergen Yalçın heeft dit seizoen goede resultaten geboekt tegen grote clubs uit Turkije.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (22) 


+: 7
-: 0
R: 34
Level 1
+1

Het ga je goed, bedankt voor alles Senol Hoca.

Wagelijk om te zien hoe sommige fans, hem uitkotsen. Adam bize 2 sampiyonluk getirdi, biraz saygili olun.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Precies. Je kan kritiek hebben maar uitschelden is een ander verhaal. Hopelijk gaat hij het goed doen bij Milli takim+: 3184
-: 0
R: 5001
Level 5
+1

"Adam bize 2 sampiyonluk getirdi"
Ja met teams die zijn opgebouwd door Aybaba en Bilic. Aybaba heeft de basis gelegd, Bilic heeft het spel gevormd en Senol heeft het binnen 4 jaar verpest.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Wat een onzin


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Ja, en de laatste 2 seizoenen zat die met zijn hoofd bij het nationale elftal. Meerdere keren loog die door te zeggen dat er geen bod is binnengekomen en dat hij pas na dit seizoen zal praten. Maar uit het niets wordt er daags na die 3-3 bekend gemaakt dat hij de bondscoach wordt. Zo iemand verdient geen respect. Fikret Orman en Senol Günes, ze zijn heel goed in liegen en omdat ze aan hun eigen belangen denken zitten we nu in deze situatie. Ze mogen allebei oprotten.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Sergen ben ik heel blij mij mee.. Beste voetballer die Turkije ooit heeft gehad qua talent en een Besiktas icon uit eigen jeugd.

Echt een persoonlijkheid en laat bij alle teams die hij traint een goede indruk achter, alleen houdt hij het zelf vaak voor gezien omdat er afspraken niet worden nagekomen.

Zijn ego is zelfs groter dan die van Terim, dus dat worden leuke derby´s.+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
+1
H09

''Beste voetballer die Turkije heeft gehad qua talent''

Deli konusuyor, konus deli.


+: 3184
-: 0
R: 5001
Level 5

Qua talent is hij de grootste voetballer die Turkije ooit heeft gehad, maar alles eruit krijgen is een 2de.

Quaresma heeft meer talent dan Ronaldo, maar Ronaldo heeft altijd 200% gegeven en Quaresma niet.

Emre Mor heeft meer talent dan Cengiz, maar toch is Cengiz beter geworden door 200% te geven.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Bu enayiler anlamaz
Hun efsane zitten in Usa en mogen Turkije niet meer in


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

Meerderheid van de Turkse voetballiefhebb ers zal niet ontkennen dat Sergen de meest getalenteerde Turkse speler ooit was. Er zijn spelers geweest die succesvoller waren, mede doordat ze als een professional leefden en een goede mentaliteit hadden. Sergen had dat niet en daarom is hij nooit naar een Europese topclub gegaan.+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Van mij hoeven ze niet te wachten, ontsla hem direct en laat het aan Guti over tot de zomer. Bilic deed hetzelfde en werd terecht uitgekotst, Senol verdient dezelfde behandeling. Wegwezen. En Fikret Orman mag lekker mee naar de TFF.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Nee, als Guti het overneemt is dat alleen als hij volgend seizoen ook de coach is..

Maar aangezien het Sergen wordt zullen zowel Gunes als Guti vanaf juni weg zijn.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Hoe weet je zo zeker dat het Sergen wordt? Sergen en Fikret Orman zullen niet samen kunnen werken, zeker niet met zulke bestuursleden die doen alsof ze alles beter weten. Sergen heeft tig keer ontslag genomen omdat er bemoeienis kwam van boven en omdat mensen zich niet aan de afspraken hielden. Senol Günes accepteerde heel veel, maar Sergen is daar de persoon niet naar. Dus of Sergen zal water bij de wijn moeten doen omdat het Besiktas is en alles door de vingers zien, of Fikret Orman zal zich dit keer wel 100% aan de afspraken moeten houden en het voetbal gedeelte over laten aan anderen. Ik zie beide niet gebeuren.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Wie zegt dat Fiko nog voorzitter is straks?

Maar je hebt gelijk, ik weet niet of Sergen het wordt. Guti mag ook maar is een totaal ander type

En als grote verrassing zou ook wel eens Abdullah Avci uit de bus kunnen komen


+: 2649
-: 0
R: 10102
Level 5
+1

Ontsla senol en zet guti aan het roer tot het einde van het seizoen! Wat hebben we aan een trainer die toch vertrekt? En Senol heeft gewoon aangetoond dat hij een hypocriet en leugenaar is!

Dan heb ik liever guti (een potentiële kanditaat) die de kans krijgt tot het einde van het seizoen om te zien of hij de job aankan.

We hebben 2 mooie jaren beleefd, maar het draait al 1,5 jaar lang niet fatsoenlijk. Daarvoor zijn er natuurlijk andere factoren geweest, maar feit is dat senol gewoon vorig jaar met een zeer goede selectie eindigde op de 4de plaats! En de 1ste seizoenshelft van dit seizoen was nog erger.+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Weg met Günes. Ik heb het helemaal gehad met deze man. Sergen is de perfecte opvolger. Met sergen gaan we veel bereiken. Ja en voor degene Sergen nog niet goed kennen. Qua talent beste speler die Turkije ooit heeft gehad ja.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Bu Sergen Terimi acayip oynatir.

BJKyi tebrik ederim. De jeugd gaat meer aandacht krijgen nu.


+: 551
-: 0
R: 2076
Level 5

Senol Gunes heeft goede zaken gedaan bij Besiktas. Hij heeft ons twee keer kampioen gemaakt en is meerdere keren belangerijke dragende spelers kwijt geraakt waardoor hij steeds opnieuw moest bouwen. In de fase waar we ons hebben bevonden was hij perfect, maar nu is het tijd voor een managementwijzi ging. Een stap naar het Turkse elftal is hem ook gegunt, ik vind het alleen onnodig om nu tot het einde van het seizoen te blijven. Gun Guti dan een kans en als hij het echt goed doet, geef hem een contract voor nog een jaartje.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Win win situatie..

Guti kans geven tot einde seizoen, als het niet loopt haal je Sergen of???? Abdullah Avci+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
H09

Heeft al een 5 jarige contract getekend, jammer lmfao.


+: 129
-: 0
R: 697
Level 4

Amma büyüttünüz Sergeni be. Ok hij was geen slechte speler, maar om te claimen dat hij de beste Turkse speler ooit is gaat echt te ver. Zeg gewoon dat het de beste speler is die jij hebt meegemaakt.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Sergen is de meest talentvolle Turkse speler. Wie dit ontkent is niet goed wijs. Cengiz is ook heel getalanteerd Emre B ook maar Sergen had meer talent.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen