Verlaagt DJ Manon Jazmin de performance van Oğuzhan Özyakup?


oguzhanozyakup
De afgelopen jaren is Oğuzhan Özyakup nergens te bekennen bij Besiktas.
De 26-jarige Turkse voetballer heeft dit seizoen in 24 wedstrijden maar 1422 speelminuten gekregen. Tijdens deze periode wist hij 3 goals en 6 assists te maken, maar krijgt de afgelopen weken bijna geen speelminuten meer van trainer Senol Günes.
 
De Turkse media ziet de Nederlandse DJ Manon Jazmin als de boosdoener. Oğuzhan Özyakup is volgens de Turkse media al sinds de zomer knetterverliefd op DJ Manon Jazmin en zou al zijn aandacht en kracht aan deze relatie verbruiken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 25
-: 0
R: 67
Level 2

Verliefd? Hij wilt haar gewoon krikken gek :P

geef hem ongelijk


+: 1018
-: 10
R: 2633
Level 5

Ze moet de volume van de speakers wat lager zetten. Yazik cocuga, kulaklari agriyor

foto.haberler.com/.../...+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Oguzhan mag Fikret orman niet omdat fiko een viezerik is die mensen gebruikt.. Tenminste hij wil bij mensen die sh8t uitvoeren die vernedering en boos maken vind ie leuk.. Het is letterlijk een psychopaat ! Waarom denk je dat geen 1 speler die onder zijn baskanlik is vertrokken bij Bjk nog terugkijkt naar Bjk. Ze walgen van die vent !


+: 470
-: 0
R: 1659
Level 5

Hij heeft ook een duivelse uitstraling

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen