Ricardo Quaresma vraagt 4,8 miljoen dollar van Toronto!


q7v01
Ricardo Quaresma is volop bezig om een nieuwe club te vinden.
De Portugese sterspeler heeft zijn tijd gehad bij Besiktas en wil al een lange tijd vertrekken. ESPN meldt dat Ricardo Quaresma in gesprek is met Toronto en dat hij een jaarsalaris van 4,8 miljoen dollar (netto 3 miljoen dollar) heeft gevraagd van Toronto. De onderhandelingen zijn nog gaande.
 
De 35-jarige Quaresma heeft tot medio 2020 een doorlopend contract bij Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hij had op zn hoogte punt na 2e kampioenschap lekker naar China of Arabia moeten gaan cash maken.. Was ie een legend geworden voor Bjk nu kotsen ze m uit..


+: 470
-: 0
R: 1659
Level 5

Het is nog steeds een legend maar bij bjk lopen er leeghoofden rond die denken dat 35 jarigen nog mee kunnen alsof ze 25 zijn

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen