'Besiktas ziet in Bilic nieuwe hoofdcoach'


asilbe
Slaven Bilic moet vanaf de zomer prestaties op de mat leggen bij Besiktas.

De Turkse topclub heeft een lijstje met enkele namen, maar de Kroaat is de hoofdkandidaat om de nieuwe eindverantwoordelijke te worden. Dat meldt Sporx.
 
Besiktas maakt enkele uitwedstrijden en tijdens derbys een moeilijk seizoen door in de Turkse competitie. Alhoewel eigenaar Fikret Orman in een eerder stadium aangaf dat de toekomst van de huidige coach Gunes niet ten sprake is, lijkt de Turkse trainer toch plaats te moeten maken. Ex-Besiktas traine Bilic is de voornaamste kandidaat om het stokje over te nemen.
 
De Kroaat was in het verleden trainer van Besiktas en West Ham United. Naast Bilic worden ook enkele andere namen genoemd als kandidaten.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Laat toch is een keer zien dat je groot bent !

Het is 27-02-2019 14:01 en Gunes is nog steeds de trainer.. Kom op zeg


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+1

Zou me niks verbazen

Ik mag Bilic wel maar het is niet zo dat hij na Besiktas zo succesvol is geweest..

Het is wel een teambuilder+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Bilic hoef ik niet meer te zien. Dan laat ik zijn kwaliteiten als trainer er buiten, in een lopend seizoen had hij al een akkoord met West Ham. Op zo iemand kan je niet bouwen. En na ons heeft die nergens wat gepresteerd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen