"Şenol Güneş was dramatisch tijdens de derby tegen Fenerbahçe"


mehmetdemirkol
Mehmet Demirkol, sportcommentator van BeinSports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de derby tussen Besiktas en Fenerbahçe.
"Ik ben het totaal niet eens met de uitspraken van Şenol Güneş. Je staat 3-0 voor, de wedstrijd ging richting een monsterscore, maar je ziet dat Kagawa moe is geworden, Lens en Güven Yalcin hebben zeer slecht gespeeld. Waar wacht je op? Waarom haal je deze spelers niet uit en zet je Medel bv in het spel om de controle helemaal in je eigen handen te houden? Toen Besiktas goed speelde, was Lens nergens te bekennen. Waarom houd je hem zo lang in het spel? Het was algemeen bekend dat Fenerbahçe via de rechterkant zou komen. Şenol Güneş heeft de wedstrijd zeer slecht gevolgd en zijn wissels waren dramatisch en veel te laat."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (22) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Senol Gunes heeft een opgebouwd team overgenomen en deze 2 jaar op rij kampioen gemaakt.. Laat m is een keer zelf een team opbouwen dan.. Nee ho maar dat gaat te ver voor deze plastic helden.. Hepsini topla ust uste koy 1 tane Fatih Terim etmezler bunlar !


+: 6
-: 0
R: 37
Level 1
+2

Kijk wat jij zegt zeg ik ook al een tijdje zelfs voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Fenerbahçe zei ik dat ook. Senol gunes heeft gewoon een super elftal van bilic cadeau gekregen alleen het elftal moest in spelen en aan elkaar wennen daarom kon besiktas met bilic geen kampioen worden. En met onze voorzitter moeten we in principe ook wel tevreden mee zijn als je na gaat dat zij spelers hebben gehaald waar senol bij het begin geen fan van was zoals talisca medel tosic olcay terwijl 3 van de 4 spelers cruciaal waren voor de 1a2 kampioenschappe n. Ik heb ook in de 2 kampioenschappe n nooit gezien dat senol gunes een tactische wissel geeft gemaakt dat ook goud (3punten) opleverde.
Ik zou het gaaf vinden als bilic terug zou komen want hij was de persoon die met een budget van minder dan 10miljoen een elftal heeft gecreëerd dat 3 jaar later 60 a 80miljoen waard was.
Voorbeeld is tolgay arslan, tore, veli kavlak, olcay, sosa, ozyakup, tosic deze waren de spelers die bilic haalde voor onder 2mil (Behalve tore) en uit eindelijk sterren werden bij besiktas. Deze waren ook speler die op hun hoogte punt minimaal 5miljoen Max 15miljoen opleverden.+: 314
-: 0
R: 731
Level 4

Remco, ik heb hier nog nooit over nagedacht maar je hebt 200% gelijk


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Remco96, ik weet niet waar je het over hebt, maar Olcay, Veli en Oguzhan zijn niet door Bilic gehaald. Bilic liet Oguzhan juist (samen met Cenk) op de bank. Tore is door Onder Ozen gehaald. Bilic had te veel respect voor de tegenstanders in Turkije, vooral tijdens de derby's en dat is waarom hij geen kampioen is geworden.

De kern van de ploeg stond er toen Senol kwam. Tolga, Ersan, Atiba, Oguzhan, Sosa, Tore, Olcay, deze namen speelden al een tijdje samen. Daar kwamen Beck, Rhodolfo, Ismail en Gomez bij. Maar waar Bilic voor een controlerende aanpak koos, ging Senol de aanval in. Ik wil nu dat die weggaat, maar we kunnen die successen echt niet op het conto van Bilic schrijven. Dan roep je maar wat.


+: 6
-: 0
R: 37
Level 1
+1

Oja volgens mij kan fatih terim ook echt een elftal opbouwen want bij zijn vorige kampioenschap was het elftal al op gebouwd en volgens mij ook in 1999 toen gala eufa cup had gewonnen, correct if I am wrong, maar hij is ook een overschatte coache als senol gunes (ja ik weet het ze overschatten senol gunes meer dan terim)


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Terim was sinds 1996 al trainer hoor ik weet niet..

En in 2011 heeft hij een nieuw team neergezet waarmee hij 2 jaar op rij kampioen is geworden. 1 keer kwart finale CL en 1 keer 16e finale maar dat was Mancini die dat behaalde met zijn team.. Muslera bijvoorbeeld staat nog steeds op doel en Selcuk is nog steeds de kaptan.. Terim weet wel wat ie doet hoor.+: 157
-: 0
R: 707
Level 4

Ik snap dat je van terim houd maar hij is niet de terim van vroeger meer. De kans die hij nu krijgt heeft nog niemand gekregen


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hij is vorig seizoen nog kampioen geworden vriendelijke vriend.. en dit jaar staat ie er ook niet verkeerd voor als je bedenkt dat ie een halve seizoen met een halve spits heeft gespeeld.. Mischien ligt het probleem wel bij jezelf heb je daar wel eens aan gedacht ?


+: 157
-: 0
R: 707
Level 4

Tmm moruk met fatih terim gaan we volgend jaar cl winnen nu we 2 spitsen hebben gehaald


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Als je CL wil winnen moet je lekker Barcelona ofso supporten maatje..

Het probleem ligt nogmaals echt bij jezelf.+: 157
-: 0
R: 707
Level 4

Door jullie gaat turkse voetbal alleen maar achteruit dat weten jullie toch wel.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dankzij ons staat er een Turkse vlag op de UEFA cup en de UEFA SUPER cup.. GS daha ne yapsin nankorler. Als GS in 2012 en 2013 niet 2 jaar op rij de groep doorkwam zaten we nu voorrondes te spelen.. Ve daha neler neler..

Jaloezie is voor vrouwen bro..


+: 157
-: 0
R: 707
Level 4
+1

Weer kijk je naar de verleden. Ik praat over nu galatasaray kan niet scoren tegen nummer 18 van sl omdat ze verdedigend spelen. Wat gaan we doen als iedereen zo speelt dat vraag ik me af.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Verdedigend spelen? haha nog zo 1 die de wedstrijd niet heeft bekeken. We hebben de voorzetten record verbroken, we zijn weet ik veel hoevaak in positie gekomen. lat paal alles is geraakt.. GS was constant op de helft van de tegenstander. Heb je met je kntgat gekeken ?

Je doet nu alsof Barca niet 1231231 keer op goal heeft geschoten tegen Lyon terwijl het 0-0 is geindigd.. Dit overkomt de beste. Je moet niet zo negatief zijn !


+: 2395
-: 0
R: 2591
Level 5
+1

@tiktok

Uhh jaloezie voor vrouwen? .......

Ik vond je comments leuk totdat moment.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Geen haat maar jaloezie is gewoon een vrouwlijke eigenschap net zoals bijvoorbeeld agressie iets mannelijks is wat ook niet echt een goede eigenschap is..


+: 157
-: 0
R: 707
Level 4
+1

Al 2 seizoenen geen compleet voetbal gezien met fatih terim er is altijd wat fout. Hij heeft kan geen wedstrijd lezen. Speelt bijna zonder tactieken. Elke team die defensief tegen ons speelt kan gewoon makkelijk winnen. Elke wedstrijd gebruikt hij een andere smoesje. Neyse fatih terim imparator len amq.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+1

Er wordt hierboven weer een hoop onzin uitgekraamd door renkli fans die duidelijk niet veel weten.

Senol Gunes heeft een kant en klaar team overgenomen van Bilic, hij heeft een super elftal kado gekregen dit dat. Wat een onzin.

SG moest juist elk seizoen opnieuw beginnen omdat zijn beste spelers werden verkocht of ze waren gehuurd. Hij moest constant met een nieuw central duo achterin, elk jaar met nieuwe spitsen en een nieuwe nr 10 beginnen. Hiernaast is hij kampioen geworden zonder een thuisstadion te hebben, iets wat Bilic niet is gelukt en wat heel normaal is. Bilic won geen enkele derby terwijl SG amper een derby heeft verloren omdat hij veel meer lef heeft dan Bilic. Bilic dacht te verdedigend. Hij werd kampioen met Tolga in het doel, Koybasi, Olcay, Serdar Kurtulus, Tosic etc in de ploeg.

Ben ik tevreden over SG? Over het algemeen wel maar laatste tijd minder maar vergeet niet dat hij nooit de transfers heeft gekregen die hij wilde terwijl Gs zich in de schulden steekt om Terim tevreden te stellen en met tientallen miljoenen smijt. Nee zijn wissels en beslissingen heb ik soms problemen mee maar elk jaar zo een verandering in de selectie heeft Gunes het gewoon goed gedaan, en dat met het 3e budget van Turkije.


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Ik moet zeggen dat het constant heen en weer reizen in de tijd van Bilic ook een aandeel had. In het eerste seizoen van Senol hadden we een lange tijd geen eigen stadion, dat klopt. Maar we speelden alle thuiswedstrijde n in Istanbul, in het stadion van Basaksehir, Kasimpasa of Olimpiyat. Onder Bilic hebben we dat seizoen veel wedstrijden in Ankara en zelfs in Konya gespeeld.

Senol moet de opstelling bepalen en de wissels overlaten aan iemand anders, dan komt het helemaal goed. Ik heb weinig trainers meegemaakt die zo verkeerd wisselen als hem. Blijkbaar was de aanwezigheid van Tamer Tuna belangrijker dan we dachten, want in zijn tijd was het niet zo extreem.+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Guven speelde zeer slecht? Guven voerde zijn taken heel goed uit, alleen ging het 2 keer mis tijdens de eindpass. Dat betekent niet dat hij het slecht heeft gedaan. Als hij 2 trivela's had gegeven, zou Demirkol waarschijnlijk anders piepen.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Nee maat Guven bakte er echt weinig van. Linksbuiten is ook echt niet zijn positie. Dat hij hard werkt is het minste wat hij kan doen he.. Senol had hem al in de rust moeten wisselen maar ik snap dat je dat niet doet bij 3-0. Maar na rust wachtte hij te lang.


Maar de grootste teleurstelling was weer Lens.. Bij zo een voosprong zou hij op de counter toch beslissend moeten zijn maar het was gewoon hopeloos wat hij liet zien..


+: 9278
-: 0
R: 13903
Level 6

Wat deed Güven dan fout? Zoals ik al zeg, de eindpass ging twee keer verkeerd, voor de rest deed die wat die moest doen. Hij kwam meeverdedigen, liep telkens naar binnen toe, hij was sterk in duels. Güven en Dorukhan moeten dit seizoen gewoon in de basis blijven, wat er ook gebeurt. Laat Lens en Q7 het maar uitvechten voor die positie op rechts.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen