Besiktas-trainer Şenol Güneş wuift geruchten over naderend ontslag weg


asene
Trainer Şenol Güneş wil niets weten van een snel vertrek bij Besiktas. De Trainer is van plan zijn contract gewoon uit te dienen.

Onder zijn leiding presteert Besiktas dit seizoen teleurstellend. De achterstand op koploper Medipol Basaksehir is al opgelopen tot elf punten. Zelfs een plaats volgend seizoen in de Champions League lijkt in gevaar te komen.
 
,,Ik merk dat er veel speculaties zijn over een eventueel ontslag", zegt Şenol Güneş vandaag in verschillende Turkse media. ,,Maar mijn contract loopt nog door. Het zijn allemaal geruchten. Ze zijn weer bezig om mij los te weken bij Besiktas."
 
Şenol Güneş wordt in zijn geboorteland genoemd als nieuwe bondscoach van de nationale ploeg.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5215
-: 0
R: 8060
Level 5

Milli Takim'a falan gelme, orasi Aykut Kocaman'in yeri


+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
H09

feridun gece ararim bak

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen