Samenvatting VIDEO: Besiktas 3-3 Fenerbahçe


ahases
Fenerbahçe poetst in derby 3-0 achterstand weg bij Besiktas
Een bizar duel in de Turkse competitie maandagavond: Besiktas, met onder meer Jeremian Lens in de basis, stond na een helft al met 3-0 voor tegen het nog altijd dolende Fenerbaçe. Een monsterzege lag in het verschiet, maar na rust zorgde de bezoekende topclub in degradatiezorgen voor een uiterst knappe comeback in de Derby van Istanbul door binnen twaalf minuten de achterstand weg te poetsen: 3-3.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+5

Nu iedereen afgekoeld is: ik vond ons in de eerste helft ook niet goed. Ja, door hoog druk te zetten dwongen we Fener tot fouten maar we hebben heel veel geluk gehad. Een dode spelmoment, een penalty en een hele grote blunder van Sadik op een moment dat Fener begon te komen en je staat 3-0 voor. Maar qua organisatie leek het echt nergens op. En als die organisatie ontbreekt, kan je tegenstander zelfs van 3 doelpunten terugkomen. Als Fener de aanval in ging zag je dat spelers wisten waar ze mee bezig waren, ook in de eerste helft. Bij ons gaat het allemaal heel spontaan, er zit totaal geen gedachte achter, er is geen aansluiting. En als je dan ook nog eens een trainer hebt die de wedstrijd helemaal niet kan lezen, niet kan anticiperen op wat de tegenstander gaat doen, krijg je zo'n situatie.

Caner erin was een juiste wissel, maar dat had je dan direct na de 3-1 moeten doen en niet pas nadat het 3-2 wordt. Kagawa vond die nog niet klaar vorige week omdat hij ons met '10 man laat spelen', vandaag haalt die hem er pas na 85 minuten uit terwijl iedereen kon zien dat hij na een minuut of 65 er al doorheen was. En als kers op de taart is Pektemek de speler die hij erin zet. Een vermoeide middenveld met Atiba-Dorukhan en dan Pektemek-Burak daarvoor. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Oguzhan, Medel, Larin, dit zijn de spelers die hij heel goed zou kunnen gebruiken in deze wedstrijd, maar zoals altijd wacht hij te lang met ingrijpen en grijpt hij met de verkeerde spelers in.

Kampioen zouden we toch niet worden, nu is plek 2 ook uit het zicht en Trabzonspor hijgt in onze nek. Er is geen geld, de selectie is op leeftijd, de trainer zit met zijn hoofd ergens anders en van de voorzitter is het nog niet zeker of hij wilt blijven of niet. 2 kampioenschappe n, kwartfinale EL en ongeslagen groepsronde in de CL verder en we zitten weer waar we eerst zaten. De topjaren zijn voorbij. Dank je wel Senol Günes en Fikret Orman.


+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
H09

ooh super analiz, topragim hosgeldin.+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

Dün yazsaydim hocaya baskana ana avrat düz giderdim, bosuna günaha girmeyelim. Beste is dat je na een wedstrijd een paar uurtjes wacht tot je kalmeert voordat je reageert.


+: 1537
-: 0
R: 3321
Level 5

Goede analyse Bona. De supporters van Besiktas op de tribune hebben zich kapot geërgerd gisteren. Senol mag dromen over de positie als nationale trainer, maar die zal hij niet krijgen normaal gezien (met Demirören weet je het nooit).
Kagawa is een korte termijn oplossing, maar heeft voetballend de nodige kwaliteiten.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Kagawa heeft in 45 minuten voetbal laten zien wat die kan, maar hij is nog niet 100% fit. Daar was ik het met Senol mee eens, maar dan begrijp ik niet waarom die hem 85 minuten op het veld laat.

Ik hoop nog steeds dat Aykut de bondscoach wordt, maar Konyaspor zal hem niet zo makkelijk laten gaan. Ik heb liever niet dat deze generatie in de handen komt van iemand als Senol Günes.


+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
H09

Iemand met een normale spel inzicht, had gelijk Caner - Medel - Quaresma erin gebracht. 100% zeker dat Besiktas dan wel met de 3 punten naar huis ging.

Kagawa heeft in 45 minuten meer laten zien dan Belhanda in 1,5 jaar, hadden wij hem maar gehaald.+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Hahaha 1e helft niet goed :lol:

Fener kon 45 min niet uit zijn eigen helft komen en jij zegt niet goed.

3-0 voor en jij zegt niet goed.

We hebben wel te veel krachten verspild met al dat pressen en Senol had na rust moeten ingrijpen maar deed niks..


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Die 3-0 viel uit het niets, miscommunicatie tussen Sadik en Tolgay. De eerste 15 minuten kwamen ze er inderdaad niet uit, na de 2-0 werd het heel wat minder aan onze kant.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Dat de 3-0 uit het niet viel wil niet zeggen dat we niet goed waren. We hebben ze gewoon niet laten adem halen maar dat heeft veel kracht gekost. Heb je gezien hoe Moses werd gesloopt? Fener kon niks doen.

Net of Fener zn goals niet uit het niets kwamen. Een zondagschot van iemand die nooit scoort en een kopbal uit een vrije trap die afgekeurd had moeten worden. Na die 2-0 begon Yildirim ook alles in het voordeel van Fener te fluiten. Tot die 3-1 waren we ook de betere ploeg he, pas na de 3-2 begonnen we zenuwachtig te worden en komt Senol met Caner ipv Medel die opeens geen minuut krijgt. En nog hadden we dik kunnen winnen als Burak die 2 grote kansen af had gemaakt. Fener heeft dus heel veel geluk gehad

Senol heeft de wedstrijd vernaukt.


+: 1413
-: 0
R: 2089
Level 5

Goede analyse Bona, alleen hoe je het afsluit vind ik wel grappig, ik krijg er bijna tranen van, duyanda Besiktasin 14. sirada oldugunu sanacak... wij zijn gvd aan het overleven, elke wedstrijd is een finale.+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Fener komt er wel weer bovenop. GS en Fener zitten nooit een lange tijd in een dal, bij ons is dat wel zo. Het hangt er echt van af wat er in de zomer gaat gebeuren. Als Orman, of de nieuwe voorzitter, de transfers overlaat aan mensen met verstand kan het nog goed komen en kunnen we volgend seizoen weer meedoen om de titel.


+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
H09

Bona Kardes,

Besiktasin kurtulma recetesine soyluyorum:

Transferin basina: Erdal Torunogullari
Alt yapi sorumlusu ve scouting: Ibrahim Altinsay/Serkan Recber

Teknik adam: Sergen

Yeni Baskan: Yeni genc birisi


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Wat voor ervaring heeft Serkan Recber met de jeugd? Hij heeft mooie praatjes en hij heeft ook verstand van voetbal, maar heeft hij eerder in de jeugd gewerkt?

Altinsay en Torunogullari wil ik zeker terug zien, en Sergen mag ook komen. Maar als Fikret Orman aanblijft, kunnen we die 3 namen vergeten. Dan wordt het of Guti, of ze gaan Tamer Tuna proberen. In ieder geval iemand die zijn stem niet verheft.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen