Rekenen is begonnen bij Besiktas: Doel 71 punten!


senolguneslacht
Besiktas is de tweede seizoenshelft uitstekend begonnen.
De Turkse topclub staat met 36 punten op de derde plaats en heeft inmiddels nog kans om dit seizoen kampioen te worden. Daarom heeft men bij Besiktas de rekenmachine erbij gepakt. Van de resterende 13 wedstrijden wil Besiktas minimaal 35 punten verzamelen. Althans, dat meldt Takvim. Volgens het bericht gelooft Şenol Güneş erin dat dat voldoende is om kampioen te worden. Voorwaarde is wel dat er wel gewonnen moet worden van Başakşehir en Galatasaray. Van de 13 wedstrijden speelt Besiktas 7 thuiswedstrijden. Als Besiktas 11 keer wint en 2 keer gelijkspeelt, zou dat voldoende moeten zijn.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 24
-: 0
R: 148
Level 3

71 is niet genoeg om kampioen te worden
73 is voldoende dit betekent 12xwinnen 1x gelijk (geen Basak gs)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen