Kagawa: “Ik kan niet wachten op de derby die wij tegen Nagatomo gaan spelen”


kagawabjk2
Shinji Kagawa, de sterspeler van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Istanbul is zoals mijn vrienden al tegen mij hebben gezegd en geweldige stad. Ik heb eerder met Nagatomo en Ilkay Gündogan gesproken en die gaven mij dat ook aan. Toen ik hier aankwam, zag ik hoe mooi het hier is. Eten is geweldig en het is ook leuk dat er een zee is. Sfeer is zoals ik het had verwacht. Ik kan niet wachten op de derby die wij tegen Nagatomo (Galatasaray) gaan spelen. Wij gaan aan Nagatomo laten zien hoe sterk wij zijn. Gisteren hebben wij samen met Nagatomo gegeten. Hij heeft mij verteld waar ik lekker kan eten en drinken. Ik heb nog niet genoeg tijd gehad om mezelf in de club te verdiepen, maar dat komt nog wel. Tegen Antalyaspor ben ik onverwacht heel goed begonnen. Belangrijkste is dat ik dit blijf doen. Om dit te bereiken zal ik hard moeten werken. Ik weet niet of ik eind dit seizoen ga blijven, want daar is het nog te vroeg voor. Nagatomo heeft mij video’s laten zien van de vurige Besiktas supporters. Dat heeft mij echt geraakt. Ik heb eerder derby’s bij Borussia Dortmund gespeeld, maar zoiets heb ik eerder nog nooit meegemaakt.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen