Japanners willen dat Besiktas - Fenerbahçe om 15:00 uur wordt gespeeld!


trjapan
Na de komst van Nagatomo naar Galatasaray en Shinji Kagawa naar Besiktas is er veel interesse vanuit Japan om naar de Süper Lig wedstrijden te kijken.
Een Japans bedrijf heeft TFF en BeinSports verzocht om de aanstaande derby tussen Besiktas en Fenerbahçe om 15:00 uur te laten spelen in verband met tijdsverschil (8 uur vooruit, dus 15:00 uur is 23:00 uur in Tokyo). De Japanners zijn zelfs bereid om extra geld te geven aan TFF, BeINSports, Besiktas, Fenerbahçe maar ook Galatasaray als compensatie. De wedstrijden van Besiktas worden na de komst van Shinji Kagawa al live uitgezonden door tv-zender DAZN. De wedstrijd tussen Antalyaspor en Besiktas (2-6) zou ondanks dat het nacht was in Japan heel veel kijkers hebben getrokken.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen